Je to pořád ještě ona? Herečka Pavla Tomicová zhubla 35 kilo, teď vysvětlila proč

6. července 2022·Celebrity·Redakce

Herečka Pavla Tomicová představit na festival do Karlových Varů nový film. Více než její herecké umění ale všechny šokoval její vzhled. Herečka byla totiž naprosto k nepoznání. Zhubla totiž naprosto neskutečných 35 kilo. Jak se jí to povedlo? Prozradila pro Blesk.cz.

Na uvedení nového snímku A pak přišla láska… herečka Pavla Tomicová jen zářila. Všichni na ní mohli oči nechat, protože vypadala naprosto skvěle. Komediální herečku si všichni oblíbili právě díky jejím kladným postavám a oblejší tvary k ní patřily.

Ty jsou ale pryč. „Zhubla jsem 35 kilo. Mně se to vždy povede shodit a pak se to zase vrátí zpátky,“ smála se Pavla. „Začala jsem hubnout už dřív, ale je to vidět až teď v létě. Někdy od září to šlo pozvolna a pak rychleji. Všem říkám, že důležitá je správná a pravidelná strava,“ prozradila svůj recept. Sama dodala, že nejdůležitější pro ní je, že se cítí dobře. „Jsem si lehčí, což je úplně nejúžasnější.”

 

Do Varů nepřijela s manželem, hercem Ondřejem Malým, který nemohl kvůli práci přijet, ale se synem, který má navíc krátce po svatbě. „Má po svatbě, takže jsem nadšená, že mi ho snacha svěřila a pustila. On je báječný,” smála se oblíbená herečka. S Ondřejem má Pavla dvě děti. Syna Adama, jenž maminku doprovodil na festival, a dceru Anežku. „Obě moje děti jsou báječné,” řekla pyšná máma.


Celebrity - další články

Doporučujeme