Je to už moc? Zpěvák Bohuš Matuš (44) má 15letou přítelkyni!

15. srpna 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Věk je jen číslo. Láska hory přenáší. Platí to ale i v případě, kdy je partner o 30 starší? Takové otázky si kladou lidé nad fotkami, na kterých je Bohuš Matuš se svou 15letou slečnou.

Muzikálový zpěvák v rozhovoru pro Super.cz prozradil, jak se s novou přítelkyní seznámili a co na tento netradiční a kontroverzní vztah říkají její rodiče. Zpěvákovi je totiž 44 let a jeho slečna nedávno oslavila teprve 15. narozeniny.

“Tehdy jsem zpíval na benefici v Hybernii a najednou přišla taková krásná holčička a začala mi tvrdit, že jsem nejhezčí a nejlepší zpěvák. Nejdřív jsem si říkal, jestli nemá něco s očima nebo to nemá v hlavě v pořádku,” prozradil zpěvák Super.cz. Navíc dodal, že Lucii bude za pět let dvacet a že od samého začátku jí říkal, že je už starý kozel a aby si našla někoho jiného. To však prý Lucie odmítla.

Zveřejnil(a) Bohuš Matuš dne Úterý 5. červen 2018

Mnozí si určitě říkají, co na to říkají rodiče dívky. Většina by totiž asi nebyla nadšená, kdyby jim teenagerka domů přivedla partnera, který by byl o tolik starší. “Jsou úžasní. Maminka hodně chodí na muzikály a má mě ráda. Říká, že mě milují všichni. Jsem rád, že mám přítelkyni, jejíž maminka ke mně má hezký vztah,” prozradil zpěvák.

Zveřejnil(a) Bohuš Matuš dne Úterý 5. červen 2018

Celebrity - další články

Doporučujeme