Je trapná a směšná. Otec Meghan se opět opřel do své dcery

28. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Meghan Markle a princ Harry (Foto: ČTK)

Meghan to v posledních dnech nemá (zase) jednoduché. Pozdvižení vzbudila na akci Salute to Freedom. Na televizních obrazovkách se její jméno s titulem objevilo před jménem prince Harryho. Příliš mnoho chvály nesklidila ani za vystoupení v show Ellen DeGeneres. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Když se Meghan na začátku listopadu objevila v New Yorku na galavečeru, mnozí z ní nemohli spustit oči. Vévodkyně oslnila vyzývavými rudými šaty s hlubokým výstřihem, rozparkem a holými zády. Bylo jasné, že to by si na sebe vzít nemohla, kdyby s princem Harrym byli součástí královské rodiny. Diváci z ní nemohli spustit oči.

Když ale pár vystoupal na pódium, aby Harry předal válečným veteránům medaile za statečnost, pozorným divákům neuniklo, že jméno vévodkyně bylo na první místě, až poté následovalo jméno jejího manžela. Mnozí zpochybnili správnost tohoto pořadí.

View this post on Instagram

A post shared by Caraota Radio🎙️ (@caraotaradio)

Vzhledem k tomu, že se jednalo o akci ke Dni veteránů, na které byl vévoda vzhledem k jeho vojenské minulosti čestným hostem. “Meghan je ve svém živlu. Má vše plně pod kontrolou a je v podstatě vůdkyní, která vede svého manžela,” uvedla pro deník Daily Mail expertka na řeč těla Lilian Glass.

Ani podruhé to Meghan moc nevylepšila. Bývalá herečka dorazila do televizní show Ellen DeGeneres a divákům chtěl předvést bezstarostnější stránku své povahy, kterou se prý odlišuje od královské rodiny. Podle kritiků se však svým chováním spíše ztrapnila. V show musela plnit různé úkoly.

View this post on Instagram

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Mezi ně patřila i návštěva stánku pouličních prodejců v Los Angeles a následné plnění rozkazů, které dostávala prostřednictvím sluchátka ukrytého v uchu. Před prodavači tančila, zpívala, popíjela mléko, mňoukala nebo říkala podivné věty, kterými se snažila diváky pořadu pobavit.

Její chování ale vyvolalo vlnu kritiky. Odsoudili jí nejen uživatelé sociálních sítích, ale i její otec Thomas Markle. „Miluji svou dceru, ale její výkon byl směšný. Urazila královnu, královskou rodinu a britský lid. Měl by jí být odebrán titul,“ měl podle deníku Daily Mail říct.


Celebrity - další články

Doporučujeme