Jedna éra je pryč, ale Zorka Hejdová se těší na další. Moderátorka prozradila, co dělá její syn

16. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Zorka Hejdová s rodinou. (Foto: se souhlasem Zorka Hejdová)

Moderátorka Zorka Hejdová si mateřství užívá plnými doušky, ale zároveň se vrhla i do práce. Její syn oslavil nedávno sedmý měsíc a už začal dělat i první krůčky. Zatímco pro některé matky je to noční můra, Zorka je ale spokojená, jak prozradila na instagramu.

Malý uzlíček štěstí oslavil sedmý měsíc. Jenže syn Zorky a Míry Hejdových Nicolas už není tak malý, jak by se mohlo zdát. Roste jako z vody a opět dokazuje, že to jak čas utíká poznáme právě na dětech. “A teprve teď začala ta opravdová‚ zábava…,“ svěřila se s lehkou ironií pyšná maminka.

View this post on Instagram

A post shared by Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Chlapeček jí podle všeho dělá velkou radost, ale občas jí kvůli své živé povaze přidělá nějakou tu vrásku. „Zas mě o trošku víc děsí, jak ten čas uhání… říkala jsem si tak, když jsem dnes z obýváku stěhovala konferenční stolky, o který se umí tak krásně opřít a postavit se na nohy, a pak hezky pěkně spadnout na kebuli. A že těch pádů ještě bude, já vím,“ posteskla si. „Ale to, že se už postaví na ty svoje malinký nožičky, je jaksi symbolický. A člověku dochází, že ryzí miminkovská éra je pryč! Ale řeknu vám, je to čím dál lepší!“

Zorka se navíc svěřila, že musela vyměnit klasický kočárek za “sporťák”. „Po posledním výletu v korbičce, stojkách na hlavě, pláči a nevrlosti to bylo nevyhnutelné,“ prozradila pobaveně. Její hvězdné kamarádky, ale i sledující z řad maminek s ní mile rády souhlasily.


Celebrity - další články

Doporučujeme