Jedna veselka, dvoje svatební šaty. Jennifer Lopez ukázala róbu ze svého velkého dne

23. července 2022·Celebrity·Barbora Turková

Jennifer Lopez a Ben Affleck (Zdroj: Profimedia)

V pondělí svět obletěla zpráva, že se herečka a zpěvačka Jennifer Lopez vdala. Za manžela pojala svou staronovou lásku, herce Bena Afflecka. Do manželství kráska vstoupila již počtvrté, v tomto případě se ale nejednalo o nijak zvláště honosnou veselku. Jaké svatební šaty oblékla? Informaci uvedla Lopez ve svém zpravodaji On the JLo.

Jennifer Lopez ve svém zpravodaji prozradila, že na svůj velký den zvolila dvoje šaty. Jedny staré a druhé nové. První šaty ukázal její kadeřník Chris Appleton na sociální síti. „Tyto šaty mám doma tolik let a pořád jsem si je jen šetřila a šetřila až doteď. Mám je na sobě ve svůj svatební den,” svěřila se herečka, která dodala, že jsou to šaty z filmu.

View this post on Instagram

A post shared by Harper's Bazaar UK (@bazaaruk)

Druhá róba, která se na internet dostala, byla od známého libanonského návrháře Zuhaira Murada z kolekce Couture 2023. Podle všeho se jedná o korzetové celokrajkové šaty se spadenými rukávy a dlouhou vlečkou. Neformální obřad jen za účasti nejbližších se konal ve slavné kapli Little White Chapel v Las Vegas.

Herci obnovili svůj vztah loni, 17 let po zrušených prvních zásnubách. Poprvé spolu randili od roku 2002 do 2004 a zasnoubili se letos v dubnu. Zpěvačka se vdávala počtvrté. Jen pár týdnů předtím, než spolu Ben a Jennifer začali znovu chodit, se Lopez rozešla s Alexem Rodriguezem, se kterým byla od roku 2019 zasnoubená.

View this post on Instagram

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)


Celebrity - další články

Doporučujeme