Její vzhled všechny překvapil. Sarah Jessica Parker předvedla, že jí stárnutí nevadí

31. března 2022·Celebrity·Redakce

Sarah Jessica Parker (Zdroj: Profimedia)

Sarah Jessica Parker se proslavila jako dokonalá novinářka Carrie ze seriálu Sex ve městě. I když je to její životní role, samozřejmě hraje i v jiných projektech. Nyní se objevila na jedné premiéře a všichni byli překvapeni z toho, jak herečka vypadá. Informaci přinesl Blesk.

Sarah s manželem Mathewem Broderickem vyrazila na obnovenou broadwayskou premiéru hry Neila Simona Plaza Suite, kde ona i její manžel účinkují v hlavních rolí. Herečka je nepřehlédnutelná nejen díky svému herectví, ale i módnímu vkusu. A nezklamala ani tentokrát.

Do divadla vyrazila v nádherných růžových šatech, ve kterých vypadala jako něžná květinka. Představitelka Carrie ale všem jasně dokázala, že má nejen skvělý vkus, ale že se nebojí ukázat, že stárnutí je běžná věc. Na jejích vlasech je patrné, že šediví. Neskrývá ani vrásky na tváři, které k ženám jejího věku prostě patří. Některé její vrstevnice nebo i mladší ženy sice dělají, že vrásky neexistují a snaží se jich různými způsoby zbavit, ale Sarah nechává vše přírodě.

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Sarah ví, že stárnutí je přirozený proces. Svým postojem ostatním ženám ukazuje, že se nemají za co stydět. Ba právě naopak, že by na svoje vrásky a povadlou pleť měly být hrdé a netrápit se tím. Stárnutí s grácií je v dnešním světě pořádný oříšek, ještě že existují ženy jako Sarah, které nepotřebují drahé procedury a i tak vypadají skvěle.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme