Jen osm kilo? Jitka Boho se pochlubila nejnovějšími fotkami s bříškem

20. června 2022·Celebrity·Redakce

Jitka Boho. (Zdroj: Profimedia)

Modelka Jitka Boho si svoje těhotenství velmi užívá. S bříškem vyrazila na dovolenou do Chorvatska a svou postavou se pochlubila na sociálních sítích. Jak si modelka současný stav užívá a jak vlastně nyní vypadá?

Modelka a zpěvačka Jitka Boho je podruhé těhotná a na svém instagramu často sdílí radosti a starosti svého nastávajícího mateřství. K dcerce Rosálii za pár měsíců přibude nový sourozenec, jehož otcem bude Jitky současný partner, zemědělec a pražský radní Tomáš Hřebík.

S tím ještě před porodem chystá stěhování do Třebíče, ale nyní vyrazili načerpat energii do Chorvatska na ostrov Pag. Na ní ukázala své rostoucí bříško v bikinách. V 25. týdnu má na váze plus osm kilo. „Podle mě jim v ordinaci ta váha trochu blbne,“ svěřila se na instagramu.„Co si budeme povídat, je to znát, hlavně záda a kyčle… Už teď nevím, jak si mám pořádné ustlat,“ postěžovala si brzy dvojnásobná maminka. Dodala, že současné teplo pro ní není vůbec dobré.

View this post on Instagram

A post shared by JITKA BOHO (@jitkaboho)

Také sdílela porovnávací fotky z dovolené. Na těch, které vznikly před dvěma lety, má na sobě stejné plavky. Tehdy ale samozřejmě nebyla těhotná. „To jsou změny… Ta stehniska a břicho nějak povyrostlo,“ vtipkovala Jitka. V té době se navíc nacházela ve velmi těžkém životním období, protože byla jen chvilku po rozvodu s manželem Lukášem Boho. Jeho příjmení si ale nakonec nechala.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme