Jennifer dává Benovi dost zabrat. Během líbánek usnul na palubě luxusní lodě

25. července 2022·Celebrity·Redakce

Ben Affleck a Jennifer Affleck. (Foto: Profimedia)

Líbánky jsou bez debat nejkrásnějším obdobím novomanželů. Bohužel herec, režisér Ben Affleck nejspíš nabitý program své manželky Jennifer nezvládá. Minulý týden ho paparazzi přistihli, jak usínal za volantem svého vozu Tesla. Teď to zalomil přímo na palubě luxusní lodi uprostřed Paříže. Informoval o tom server Hindustan Times.

Udržet krok s Jennifer Lopez (53), teď už Affleck, nebude nejspíš nic jednoduchého. Její manžel Ben (49) už si toho je plně vědom a únava je tak jeho novým kamarádem.

Aktuálně si manželé užívají společně se svými čtyřmi dětmi z předchozích vztahů prosluněné Paříže. O to je dovolená pro herce náročnější, a tak není divu, že si dal uprostřed plavby po Seině šlofíčka.

View this post on Instagram

A post shared by Pinta Kalinkovichi (@pintakalinkovichi)

Není to ale poprvé, co Bena paparazzi přistihli po svatbě unaveného. Po svatební noci ho zachytili na jednom ze semaforu v Los Angeles, kde za volantem Tesly usínal. Tak snad se herci krok s JLo podaří udržet. Pár se tajně vzal minulou sobotu v kapli v Las Vegas. “Láska je krásná. Láska je laskavá. A ukazuje, že láska je trpělivá. Dvacet let trpělivá. Přesně to jsme chtěli,” sdělila v minulosti Affleck médiím.

Celebrity - další články

Doporučujeme