Jennifer se bála, že si to Ben rozmyslí. Proto na svatbu tak spěchala a neměla ani pořádné šaty

21. července 2022·Celebrity·Redakce

Jennifer Lopez a Ben Affleck. (Zdroj: Profimedia)

Když se vdávají hvězdy formátu Jennifer Lopez, člověk by předpokládal velkolepou svatbu plnou hvězd, luxusu, pečlivě vybraných, drahých svatebních šatů a asistenci těch nejlepších vizážistek. Jenže Jennifer Lopez a Ben Affleck všechny překvapili, když se vzali narychlo v Las Vegas tři měsíce po zasnoubení. K čemu takový spěch? To zjistil časopis People a Page Six.

Jejich první zasnoubení před dvaceti lety nevyšlo, a tak se pravděpodobně zpěvačka bála, aby to tentokrát nedopadlo stejně. Když se k sobě vrátili, všichni jim přáli, aby jim to napodruhé vyšlo. Zasnoubili se v dubnu a v červenci byla svatba. Jennifer si dokonce vzala Benovo příjmení, což není u takových hvězd obvyklé.

View this post on Instagram

A post shared by Bauerz Al (@bzal254)

Zdroj z Hollywoodu pro Page six uvedl, že k veselce došlo takhle rychle proto, že se Jennifer bála, aby si to muž jejího života nerozmyslel. “Jennifer byla připravená se vdávat od chvíle, co ji Ben požádal o ruku. Chtěla ho dostat do chomoutu co možná nejrychleji, aby neměl šanci si to rozmyslet,” prozradil. Svatba byla tak narychlo, že si Jennifer ani nesháněla žádnou velkou róbu nebo vizážistku. Oblékla šaty ze starého filmu a nalíčila se sama. To samozřejmě neznamená, že jí to i tak neslušelo.

View this post on Instagram

A post shared by Bennifer🤍💍 (@moodof90.s)

Samozřejmě je v plánu několika denní velká oslava pro přátele a rodinu, kde si snad Jennifer tyhle “odbyté” záležitosti užije. Líbánky pár zatím neplánuje. Plánují velkou oslavu, aby to mohli oslavit s rodinou a přáteli. Zatím nemají naplánované žádné líbánky. Jennifer tvrdí, že každý den s Benem je jako líbánky,” uvedl zdroj z okolí páru pro časopis People.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme