Jenovéfa Boková je těhotná. Dítě tady bude asi každou chvíli, prozradila

16. února 2023·Celebrity·Redakce

Jenovéfa Boková. (Foto: Profimedia)

Velmi originálním způsobem prozradila těhotenství herečka Jenovéfa Boková. Fanouškům na instagramu nahrála story, ve kterém jim jen tak řekla, že je na čase, aby se něco dozvěděli. Pustila jim natočenou scénku ze silvestra, ve které s vtipem chtěla odhalit, že s partnerem čekají miminko.

Chtěla bych vám říct jednu takovou věc, kterou jsem za posledních několik měsíců chtěla říct už několikrát. Jen jsem nevěděla jakou formu zvolit, a pak jsem si řekla, proč to říkat. Je to každého věc a furt se to ve mě mlelo, uvedla na úvod videa Jenovéfa. Bohužel se jí naskytla pracovní příležitost, kde by těhotenství neskryla, a tak musela s pravdou ven.

View this post on Instagram

A post shared by ▪️Jenovéfa Funina Boková▪️ (@jefunina)

Video jsem si pro vás nachystala na Silvestra, ale nakonec jsem ho nezveřejnila. Tak ho zveřejním po dvou měsících,” dodala. Na záběrech stojí herečka u kuchyňské linky a na sobě má uplý overál. Když na ni partner zavolá otázku. “Miláčku, co se ti stalo?” Jenovéfa se otočí, sáhne si na těhotenské bříško a prohlásí se smíchem, že se asi trochu přes ty svátky přežrala.

Následně dodala, že se nepřejedla, ale že to je dítě a bude tady asi každou chvíli. Miminko herečka čeká s partnerem Adamem, kterého veřejnosti představila teprve loni na podzim.


Celebrity - další články

Doporučujeme