Jeremy Renner je velký bojovník. Herec se poprvé od nehody postavil na nohy

28. března 2023·Celebrity·Redakce

Jeremy Renner. (Foto: Profimedia)

Herec Jeremy Renner se už tři měsíce zotavuje po tragické nehodě se sněžnou rolbou a své pokroky rád sdílí se svými fanoušky. Teď přidal na twitter video, na kterém znovu chodí. Informoval o tom server CBS News.

Jeremy Renner fanouškům poskytl nové informace o jeho zdravotním stavu. Téměř tři měsíce po těžké nehodě se sněžnou rolbou, kdy skončil na vozíku, znovu stojí na nohou.

Musím si teď najít jiné věci, které mi zaberou čas, aby se mé tělo mohlo z mé vůle vzpamatovat,” napsal na twitter herec. Na videu jde pak vidět, jak Renner během rehabilitace pomalu chodí na jezdícím pásu a do toho mluví s lékařem o průběhu cvičení. Pod příspěvkem se okamžitě začaly objevovat komentáře plné podpory a nadšení. Lidé Rennerovi vzkazují, že je velký bojovník a posílají mu hodně sil do dalších pokroků.

Herec si polámal více než 30 kostí

Renner a jeho synovec se na Nový rok pokoušeli vyhrabat ze závěje auto, když se sněžný pluh nečekaně rozjel a herce přejel. Ten utrpěl poranění hrudníku a četné zlomeniny. Později dokonce Jeremy zveřejnil, že si při nehodě polámal více než 30 kostí.


Celebrity - další články

Doporučujeme