Ještě neřekla poslední slovo! Kim Cattrall se vrací jako Samantha do Sexu ve městě

2. června 2023·Celebrity·Redakce

Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Cynthia Nixon a Kristin Davis (Zdroj: Profimedia)

Asi nikdo nevěřil tomu, že by se herečka Kim Cattrall mohla ještě někdy vrátit do seriálu Sex ve městě. O tom, že se měla s představitelkou Carrie Sarah Jessicou Parker velké spory, se ví. Ale seriálová Samantha teď všechny překvapila. Sebe, Jessicu a možná i fanoušky.

Kim Cattrall veřejně přiznala, že ona a Sarah Jessica Parker se od dob natáčení ikonického seriálu Sex ve městě nemají moc v lásce. Cattrall vadilo, že její kolegyně má diametrálně vyšší plat, než ostatní herečky. Neobjevila se proto ani ve spin offu A jak to bylo dál, který měl premiéru v roce 2021.

Proto všechny, i ty nejzarytější fanoušci Sexu ve městě nevěřili tomu, že by Kim ještě jako náruživou Samanthu mohli vidět. Ale herečka všechny překvapila, objeví se totiž ve druhé sérii. Kdo by ale čekal, že se dojemně potká s kolegyněmi, holky si vše vyříkají a za minulostí zabouchnou dveře, plete se. Cattrall se vrátí jen do jedné scény, které se natáčela 22. března v New Yorku a neviděla se ani s Parker, ale ani s Kristin Davis či Cynthiou Nixon.

View this post on Instagram

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Ve scéně by Samantha, která se z New Yorku přestěhovala do Londýna, měla vést telefonický hovor s Carrie. New York Post dokonce zjistil, že herečka nebyla ani napsaná na seznamu lidí, kteří ten den měli natáčet. Když dorazila, všichni prý byli v pořádném šoku. Naposledy se Kim jako Samantha objevila ve filmu Sex ve městě 2, vztahy na bodu mrazu mezi jí a Parker jsou ale už od dob natáčení ikonického seriálu.

Celebrity - další články

Doporučujeme