Ještě spolu nebydlí, ale už mají štěně! Radka Pavlovčinová a Adam Raiter ze Survivoru jsou jak hrdličky

30. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Radka Pavlovčinová, Adam Raiter, Dobiášek (Foto: Instagram Radky Pavlovčinové, se souhlasem Radky)

Účastník první řady Survivor Adam Raiter a muzikálová hvězda Radka Pavlovčinová spolu tvoří pár už čtyři měsíce a na první pohled vypadají jako dvě zamilované hrdličky. Na premiéře filmu Ve znamení býka se v rozhovoru pro Lifee.cz svěřili mimo jiné s tím, že ačkoliv spolu ještě nebydlí, společného mazlíčka si už pořídili.

Premiéra filmu Ve znamení býka přímo vybízela k otázkám ohledně vlivu znamení zvěrokruhu. Portál Lifee.cz se tedy nemohl zamilovaného páru Radky Pavlovčinové a Adama Raitera nezeptat, zda věří, že temperament člověka se z části odvíjí právě od znamení. Jelikož je Adam právě Býk, musel jedině souhlasit. “U mě to platí určitě. Býci jsou skvělí,” prozradil neskromně.

Na otázku, zda pár už sdílí společné bydlení, zavrtěli hlavou. “V plánu to určitě je, ale zatím je to pro oba čerstvé, chodíme spolu čtyři měsíce. Takže určitě, ale musíme to všechno dobře zvážit, abychom to udělali správně,” vysvětlil Adam. Minimálně jeden velký krok ale už za sebou mají. Společně si totiž pořídili štěňátko Dobiáška. “Pejska jsme chtěli oba, vždycky jsme k tomu inklinovali, ale já si to se svou prací nemohla dovolit. Mám ji časově velmi náročnou. Adam mi tuhle možnost splnil,” pochvaluje si Radka skvělé rozhodnutí. “Momentálně má nový přírůstek dva domovy podle toho, kde se pár zrovna nachází. Jsem přesvědčená o tom, že pejsek potřebuje hlavně člověka a lásku. Je mu jedno, kde právě je,” dodává zpěvačka.

View this post on Instagram

A post shared by Adam Raiter (@raiteradam)

Řeč se stočila samozřejmě i na novou řadu Survivoru, která na Nově právě začíná. Vzhledem k tomu, že se jí Adam loni zúčastnil, má co říct k tomu, kdo by mohl letos vyhrát. “Favorita nemám, všechno se může změnit během hry, takže je těžké někoho odhadnout. Ale koukal jsem, že se soutěže účastní Bára Mlejnková a Kateřina Klinderová. Vím, že se tam spolu trochu přimazlívají a jsou kamarádky, proto si myslím, že by jim to mohlo jít dobře. Obě jsou tvrdé a založily první silnou alianci, se kterou by mohly dojít až do konce,” nechal se slyšet loňský bojovník o přežití.


Celebrity - další články

Doporučujeme