Jiří Krampol se konečně ozval z nemocnice. Myslel jsem si, že je to konečná

14. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Herec a moderátor Jiří Krampol. (Foto: ČTK)

Když herec Jiří Krampol skončil v nemocnici, jeho fanoušci i rodina o něj měla obrovský strach. Podle jeho nejbližších na tom byl opravdu špatně. Nyní z Nemocnice na Františku, kde herec leží, přišla konečně dobrá zpráva. V pořadu Showtime prozradil, jak se mu nyní daří.

Jiří Krampol je v poslední době v nemocnici jako doma. Za posledního dva a půl měsíc je v Nemocnici na Františku hospitalizován už potřetí. Po problémech s průduškami se tam léči se zápalem plic a nutno říct, že jeho stav byl velmi vážný. Nyní to vypadá, že je na dobré cestě, ale vyhráno ještě určitě nemá.

Měl jsem zápal plic, pak jsme měl srdeční kolaps a ty průdušky, takže jsem měl opravdu namále. Bylo to blbý, tak mě z toho pomalu dostávali. Dech už se mi vrátil, snad velký neštěstí je zažehnaný, ale jsem ještě v nemocnici. Musím se prostě šetřit,“ prozradil pro pořad Showtime. Na to, že by teď vyrazil někam na dlouhou cestu autem, může samozřejmě zapomenout.

Stav herce se sice zlepšil, ale úplně dobře mu ještě není. Není bohužel ani jisté, zda bude na Vánoce doma. “Sem tam mi ještě dávají kyslík, dneska mě převezli z JIPky,” řekl. Na jeho hlase je stále znát, že není stoprocentně ve formě. “Mně opravdu bylo strašně, já jsem opravdu myslel, že je to konečná. Tady mě doslova vypiplali,” prozradil Krampol. Poděkoval lékařům, sestřičkám a dalšímu personálu nemocnice, který se o něj tak skvěle stará.


Celebrity - další články

Doporučujeme