Jitka Zelenková oslavila narozeniny. Co o ní napsal Štaidl ve svém sexuálním deníku?

6. června 2023·Celebrity·Redakce

Jitka Zelenková (Foto: Profimedia))

Zpěvačka Jitka Zelenková oslavila 5. června své 73. narozeniny. Ačkoliv jí náručí prošlo mnoho nápadníků, nevěstou se nikdy nestala. Velkou roli v tom mohl hrát milenecký vztah s ženatým Ladislavem Štaidlem, který trval celých 11 let. Co o ní napsal ve svém sexuálním deníku? A co ona o jejich vztahu říká? Informace přináší Blesk.cz.

Jitka Zelenková je uznávanou zpěvačkou, pro kterou je typická její tmavá kudrnatá hříva. Byla dlouholetou vokalistkou samotného Karla Gotta a spolupracovala i s Ladislavem Štaidlem. Ten se stal jedním z nejvýznamnějších mužů v jejím životě, přestože se nikdy nestala jeho právoplatnou partnerkou. Tajný poměr udržovali 11 let. 

Když světlo světa spatřil sexuální deník Ladislava Štaidla, ve kterém popisuje svůj milostný život, veřejnost se dozvěděla zajímavé informace. Například, že mu postelí prošla i tehdy mladičká Darinka Rolins a neodolala mu ani Eva Pilarová nebo Zora Jandová. Jitka Zelenková byla jeho zájezdové povyražení. 

Ve své knize Víno z hroznů, kde tento buldozer dívčích srdcí, jak ho vtipně označila redakce Blesku, prozradil sexuální avantýry, psal o Jitce moc pěkně. “Zpívat a pracovat jako posedlá, u moře opalovat své pěkné tělo a milovat se s člověkem, který vyhoví jejímu náročnému vkusu, to jsou její tři základní životní poslání. To všechno dělá ráda, dobře, se zaujetím a nasazením,” napsal Štaidl. Zároveň ji zajímavě označil za “zdravě promiskuitní”.

Zpěvačka k němu však zahořela mnohem větší láskou než on k ní. Zatímco Ladislav psal, že jejich vztah postrádal velkou a spalující lásku, a že se měli jenom rádi a jejich vztah byl založen na přátelství a samotě dlouhých zájezdů, Jitka to vnímala jinak.Byla to krásná láska, jakou už nikdy nezažiju! A možná, kdyby se to nestalo, tak bych ani nikdy nic tak silného neprožila. Bylo to jako z filmu. Moje láska ale nebyla posvěcená žádným štěstím, naopak byla na úkor jeho ženy. Nejsem na to vůbec pyšná. Ale co jsem měla dělat, když jsem byla šíleně zamilovaná?prozradila před pár lety Zelenková.

Přestože ona sama byla milenkou a Ladislav s ní podváděl svou ženu, žárlila na jeho další milenky. “Vedle něj jsem taky měla ještě jiný chlapy, ale vždycky to byl jenom takový truc provázený výčitkami. Tyhle trucpodniky žádné ženě nedoporučuji, vždycky to hodně bolí,” popsala Jitka. Všechno zlé je ale k něčemu dobré. Díky této bolesti vznikly její velké hity jako například Ty mi smíš i lhátKdybys byl sám jako jáZávidím ti tvé zázemí či Bez lásky láska není.

Definitivně se rozešli v době, kdy se ke Štaidlovi přidala Iveta Bartošová, s níž Jitka odmítala vystupovat. Po deseti letech nemluvení se stali kamarády. Jitka Zelenková se nikdy nevdala. Prý nenašla toho pravého. “Nechtěla jsem někoho dostrkat za každou cenu na radnici a pak se za dva roky rozvést nebo vychovávat děti sama,” vysvětlovala oslavenkyně.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme