Johnny Depp možná po Amber nebude chtít odškodnění. Nikdy mu prý nešlo o peníze

10. června 2022·Celebrity·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Právník herce Johnny Deppa, který vyhrál soud nad svou bývalou manželkou Amber Heard, nedávno řekl, že Deppovi nešlo o nic jiného, než o napravení jeho reputace. Naznačil tak, že nebude po bývalé manželce peníze vyžadovat. Podle všeho je totiž herečka nemá. Informoval o tom zahraniční web Yahoo News.

Ve středečním rozhovoru prozradil právník Johnny Deppa Benjamin Chew, že je možné, že herec nebude po Amber chtít peníze, které mu má vyplatit za pomluvu. Soud ve Virginii totiž rozhodl, že mu má herečka vyplatit odškodné, na které podle její právničky nemá dostatek financí. 

Na otázku moderátora pořadu Dobré ráno, Ameriko, zda by se Depp vzdal práva na peníze Amber Heard výměnou za to, že už se neodvolá, přiznal, že tato možnost ležela na stole. “Samozřejmě nemůžeme zveřejnit žádnou komunikaci mezi advokátem a klientem, ale jak pan Depp dosvědčil, nikdy mu nešlo o peníze. Chtěl jen napravit svou reputaci. A to se povedlo.” 

Do 24. června se mají obě strany dohodnout. Buď podepíší dohodu o vyrovnání, nebo budou vyslechnuty ústní argumenty obou stran ohledně verdiktu. Amber Heard bude mít pak 30 dní na to, aby podala případné odvolání. 

Celebrity - další články

Doporučujeme