Josef Kokta má už sedm dětí. Musí se kvůli nim udržovat v kondici a být manželce oporou

15. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Ilustrační foto. (Zdroj: ČTK)

Podnikatel Josef Kokta se stal sedminásobným otcem. S manželkou Ornellou Koktovou má již třetí dítě, po dvou synech se rodiče dočkali dcery.

Na začátku tohoto týdne informovala Ornella Koktová o tom, že se stala trojnásobnou maminkou. Po synech Quentinovi a Svenovi se narodila holčička, kterou s manželem Josefem Koktou pojmenovali Liliane. Josef Kokta má z předchozích vztahů čtyři děti, dohromady je tak pyšným sedminásobným otcem. V rozhovoru pro server eXtra.cz se ještě před porodem svěřil, jak moc se na příchod teprve druhé dcery chystal. Holčička měla připravenou celou výbavičku. On sám musel být pro Ornellu velkou psychickou podporou. “Třetí těhotenství mé manželky bylo nejtěžší. Téměř od začátku bylo rizikové, takže nesměla nic nosit ani zdvihat. A jak sama říkala, malá víc kopala.”

View this post on Instagram

A post shared by Josef Kokta (@koktajosef)

Třetí potomek přišel hodně brzy, Ornella otěhotněla už tři měsíce po druhém porodu. I díky velké rodině se Josef Kokta, který letos oslaví šedesáté páté narozeniny, udržuje v kondici. “Mám mladou rodinu a prostě musím. S malým Svenem mám tolik pohybu, že mě to udržuje celkem ve formě, jak se smíchem říká Ornella,” řekl Kokta pro eXtra.cz. Podnikatel je už sedminásobným otcem a dle svých slov s ostatními dětmi vychází dobře a je s nimi v pravidelném kontaktu.

Přinášejí mi spoustu radosti. Jsem rád, že Koktův rod má pokračovatele i na úrovni vnoučat. Jen s jedním jsem se už dlouho neviděl a mrzí mě to. Snad časem se to i s ním povede narovnat,” dodal pro server. V tomhle případě je řeč o synovi Kristiánovi, kterého má s bývalou manželkou Gábinou Partyšovou. Toho od rozvodu v roce 2013 nevídá a moderátorka mu příjmení změnila na jméno Partyš.

Celebrity - další články

Doporučujeme