Jsem hrdá na své tělo! Moderní Popelka Hilary Duff se ukázala úplně nahá

22. května 2022·Celebrity·Barbora Turková

Hilry Duff (Zdroj: Shutterstock)

Herečka Hilary Duff vždycky působila jako slušná holka, která plní to, co si fanoušci i producenti filmů usmyslí. Nyní se bývalá dětská hvězda teenage komedií ukázala ve zcela jiném světle. Svlékla se pro časopis o zdraví Women's Health.

Herečka známá třeba z filmu Moderní Popelka nebo seriálu Lizzie McGuirre se objevila v květnové/červnové obálce magazínu Women’s Health. V rozhovoru prozradila, že překonala nerealistické ideály, které dříve cítila a je teď klidná. „Jsem hrdá na své tělo,“prohlašuje herečka Hilary Duff, která v sedmnácti letech procházela vážnou poruchou příjmu potravy. Toužila na obrazovkách vypadat dokonale.

Časem se jí ale tyto myšlenky podařilo překonat. Až ve svých 34 letech jsem získala velký respekt ke svému tělu. Vzalo mě na všechna místa, kam jsem potřebovala jít. Pomohlo mi stvořit krásnou rodinu. Mám pocit, že čím jsem starší, tím víc jsem sebevědomější a spokojenější ve své vlastní kůži. Moje tělo má mnoho různých tvarů a velikostí a opravdu mě fascinuje, za prvé, být ženou. A za druhé jsou ohromující všechny ty změny, kterými může vaše tělo projít během vašeho života.“  

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Hilary Duff (@hilaryduff)

Na titulní straně sice vypadá perfektně, ale říká, že ji ovlivnilo několik faktorů. Třeba to, že jí maskérka rozzářila celé tělo a postavili ji do lichotivých úhlů. Sama se pak svěřila, že právě štelování do ideálních póz jí často velmi rozesmálo. Užívala si, že na sobě nemá vytahané džíny a velké věci, které nosí v běžném životě.

K tomu, že se přijala taková, jaká je, ji pomohly terapie. Cítím se šťastná, co se týče duševního zdraví. Stejně jako všichni ostatní mám i já své problémy, nejistoty, trápení… uvedla trojnásobná maminka. Terapie mi hodně pomáhá. Snažím se navštěvovat svého terapeuta alespoň dvakrát měsíčně, ne-li častěji, když to potřebuji. Ale myslím, že stačí mluvit a mít kolem sebe ty správné lidi, kteří dokážou skutečně naslouchat, když potřebujete,“ zdůraznila.


Celebrity - další články

Doporučujeme