Kam se poděla krásná Pamela z Účastníků zájezdu? Skončila u ledu

16. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Jitka Kocurová s manželem (Foto zdroj: Profimedia)

Krásná Jitka Kocurová se všem zapsala do paměti jako naivní sexy průvodkyně Pavlína, které všichni říkají Pamela ve slavném filmu Účastníci zájezdu. Žádná další velká herecká kariéra se ale nekonala a Jitka zmizela ze showbyznysu. Kde je dnes a čím se živí? Informace přináší Herminapress.cz.

Ještě před její výraznou rolí, kterou jistě chytla za srdce nejednoho pána, se Jitka Kocurová umístila na 3. místě v Miss ČR v roce 1999. Kromě filmu Účastníci zájezdu se objevila i ve filmu Jak básnící neztrácejí naději. Jinak se ale jako herečka nijak více neprojevovala.

Jitka se začala věnovat dětem, podnikání a Nadačnímu fondu Srdce na dlani. DevítiletáBarunka se věnuje krasobruslení u Tomáše Vernera a s ní hodně času trávím u ledu. Dokonce už závodí a je krásné vidět, jak jí to jde. Dvanáctiletý Tomášek lyžuje a tomu se zase věnuje manžel Tomáš,” popisuje bývalá herečka svůj nynější rodinný život. Právě její syn byl tím, kdo ji inspiroval k podnikání. “Můj syn často užíval antibiotika. Chtěla jsem mu pomoci jinak a kamarádka mi tehdy doporučila tyto oleje. Tomáškovi to pomohlo. Tak jsem si otevřela svůj e-shop a pomáhám tyhle věci šířit dál. Ale pozor, lékařskou péči rozhodně nezanedbávám,” vysvětlila s tím, že e-shop s esenciálními oleji si otevřela před několik lety a naplno se mu věnuje.

View this post on Instagram

A post shared by Jitka Kocurová (@jitka_kocurova_essentialoils)

A jak vzpomíná na Účastníky zájezdu? “Na tento film se mě ptaly už před pár lety i moje děti. Baruška vyzvídala, jestli jsem svého televizního pána měla ráda a jestli to bylo ještě před tatínkem. Musela jsem jim vysvětlit, že jsme herci a že vše bylo jen jako,” přiznala Herminapress.cz Kocurová.

Celebrity - další články

Doporučujeme