Kanada je nudná, přijeďte ke mně! Madonna nabídla Harrymu a Meghan svůj Newyorský byt

5. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram

Rozhodnutí prince Harryho (35) a jeho manželky Meghan Markle (38) vzdát se královských povinností a odtrhnout se od zbytku britské královské rodiny vzbudilo po celém světě značný rozruch. Dvojice oznámila, že by velkou část svého času ráda trávila v Kanadě. Někteří Kanaďané jsou ale ostře proti a proto se do hry vložila i zpěvačka Madonna: "Pojďte ke mně na Manhattan," láká urozený pár.

Zpěvačka Madonna (61) zveřejnila na svém Instagramu 4. února vzkaz pro britského prince Harryho a jeho manželku, Američanku Meghan Markle. “Neutíkejte do Kanady. Je to tam hrozně nudné,” pronáší na videu, na kterém sedí před svým kosmetickým stolkem.

“Nechám je pronajmout si můj byt na Central Park West! Má dvě ložnice, ten nejlepší výhled na Manhattan a neuvěřitelný balkon,” popsala autorka hitu Material Girl. Poté si pochvalovala, že tohle určitě změní celou situaci a její byt u prince a jeho ženy vyhraje.

Neznámý hlas v pozadí videa pak odvětí, že má Madonnin byt určitě lepší výhled, než Buckinghamský palác. “To rozhodně. Banda týpků ve vlněných čepicích,” odtušila zpěvačka. Video pak sdílela s popiskem “Nechtějí s Meghan a princ Harry pronajmout můj byt v Central Park West??” Jak se k nabídce staví rodiče malého Archieho zatím však není jasné.

View this post on Instagram

Do Megan and Prince Harry want to sublet my apartment on Central Park West?? ………………?❌ #madamextheatre #thelondonpalladium

A post shared by Madonna (@madonna) on

Celebrity - další články

Doporučujeme