Kanadě zkolaboval imigrační web. Výhra Trumpa cloumá i Hollywoodem

9. listopadu 2016·Celebrity·Redakce

Ve chvíli, kdy se do vedení v amerických prezidentských volbách dostal Donald Trump, zkolaboval hlavní kanadský imigrační server. Odchod z USA zvažují po Trumpově triumfu i některé známé celebrity.

Hlavní kanadský imigrační server dnes zkolaboval. Výpadek nastal v době, kdy se na základě prvních odhadů výsledků do vedení v amerických prezidentských volbách dostal republikánský kandidát Donald Trump.

Jestli stránky kanadského úřadu zkolabovaly skutečně pod návalem zájmu Američanů zklamaných z předpokládaného vítězství realitního magnáta, není jasné.

Řada Američanů před volbami vážně i nevážně prohlašovala, že vyhraje-li Trump, emigrují. Například kanadský ostrov Cape Breton těchto výroků využil a založil na nich svou kampaň na přilákání turistů z USA.

Hola, hola, Evropa a Kanada volá

Herečka Neve Campbellová známá ze seriálu “Dům z karet” už před časem prohlásila, že je odhodlána vrátit se do Kanady, odkud pochází. Kanada se líbí i Bryanu Cranstonovi, hlavní hvězdě seriálu “Perníkový dědek”, který nyní zvažuje o přesídlení do Vancouveru. Komediální herečka Amy Schumerová zase přemýšlí o lekcích španělštiny, protože by nyní raději žila v některé zemi mluvící tímto jazykem. 

S myšlenkami na odchod ze Spojených států v případě Trumpova vítězství se už v létě svěřila zpěvačka Barbra Streisandová. Ta patří k velkým podporovatelkám Hillary Clintonové stejně jako zpěvačka Cher. Ta prohlásila, že se raději odstěhuje na planetu Jupiter než žít pod vedením Trumpa. Toho nesnáší i její o dost mladší pěvěcká kolegyně Miley Cyrus.

A populární není miliardář ani mezi filmovými stálicemi. “Pokud ten “zk…syn” vyhraje, odstěhuju svůj černý zadek do Jižní Afriky,” prohlásil v jedné televizní show známý herec Samuel L. Jackson. Odstěhovat se chce i další černošská hvězda Whoopi Goldbergová. “Trump není prezident, kterého bych chtěla, asi nastal čas odejít.” 

FOTO: Shutterstock

Autor: ČTK / Jirka G. Novák

Celebrity - další články

Doporučujeme