Karel Gott (✝80) by dnes oslavil 83. narozeniny. Manželka Ivana ukázala snímek z poslední dovolené

14. července 2022·Celebrity·Redakce

Karel Gott (Zdroj: Profimedia)

Miláček národa, obdivovaný zpěvák, charakterní a pokorný člověk Karel Gott (✝80) by dnes oslavil 83. narozeniny. Fanoušci i jeho nejbližší ho v srdcích budou mít navždy. Manželka Ivana Gottová dnes na instagramu zveřejnila fotku z jejich poslední dovolené.

Právě na nedožité Mistrovy narozeniny zveřejnila Ivana Gottová další snímek, který fanoušci neměli možnost ještě vidět. Fotka pochází z jejich poslední společné zahraniční dovolené, kterou si s Karlem užívali. Zpěvák sedí v soukromém tryskáči, usmívá se a má sklenku v ruce.

Je to snímek z roku 2019, z cesty na naši poslední společnou dovolenou na Sardinii,” prozradila Ivana Gottová. “Dneska by měl Kája 83. narozeniny a od rána by přijímal gratulace od svých přátel a fanoušků. Dojímá mě, že zástup těch, kteří na Karla vzpomínají, je stále tak dlouhý. Zkrátka, že je stále ve vašich srdcích a že na něj pořád myslíte,” dodala Ivana Gottová a popřála všem krásné léto.

View this post on Instagram

A post shared by Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Stovky fanoušků se každoročně v den jeho narozenin sejdou na místě Karlova posledního odpočinku, které je na pražských Malvazinkách a nosí na hrob květiny. Hřbitovní zpráva okolo něj dokonce musela nechat zvýšit dohled, protože lidí chodí opravdu hodně. Je vidět, že na Mistra se prostě nedá zapomenout.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme