Karel Gott potěšil své blízké ze záhrobí: Manželka Ivana mu splnila dojemné přání

30. července 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Karel Gott šíří radost i ze záhrobí. Foto: ČTK

Každý, kdo si byl osobně blízký s legendárním českým zpěvákem Karlem Gottem (†80), na něj nedá dopustit. Jeho přátelé se shodují, že šlo o velmi příjemného a nesobeckého člověka. O tom svědčí i fakt, že ještě krátce před svou smrtí zaúkoloval manželku Ivanu (45), aby mu pomohla naposledy potěšit některé blízké. 

Práci na své autobiografické knize Karel Gott – Má cesta za štěstím dokončil Mistr jen pár týdnů před svou smrtí. V té době už mu nebylo vůbec dobře a cítil, že se jeho čas pomalu chýlí ke konci. S knihou měl ještě velké plány, věděl ale, že už je dost možná uskutečnit nestihne. Poprosil proto o pomoc svou manželku Ivanu a ta udělala všechno tak, jak si přál.

Knihu, kterou psal s upřímností sobě vlastní, chtěl Karel Gott věnovat mnohým přátelům. Její vydání se ale nakonec protáhlo a tak někteří Mistrovi přátelé obdrželi dojemný vzkaz ze záhrobí až nyní, téměř dva roky po jeho smrti.

Vdova Ivana podle přání svého zesnulého muže rozeslala výtisky některým jeho přátelům a připojila i speciální lísteček. “Díky vám, Karel Gott,” stál na něm vlastnoručně psaný vzkaz od legendárního zpěváka. “Ať na Karla vzpomínáte s láskou,” připsala ještě za sebe maminka dvou Gottových dcer.


Celebrity - další články

Doporučujeme