Karlos Vémola ukázal snímek z operačního sálu. Vrátím se, slibuje fanouškům

14. listopadu 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / karlos_terminator_vemola

MMA zápasník Karlos Vémola (34) přezdívaný Terminátor má za sebou drsnou porážku. O víkendu se v "zápase století" utkal se Slovákem Attilou Véghem (34), kterému se podařilo zvítězit již po dvou minutách. Vémola se ale dlouho litovat nehodlá. Už teď prý znovu posiluje a brzy chce začít opět zápasit.

V sobotu 9. listopadu si fanoušci zápasů MMA užili takzvaný zápas století, při kterém se utkali Attila Végh a Karlos Vémola. Ačkoli byl Vémola favoritem, nakonec utrpěl drsnou porážku – Végh ho knokautoval již v prvním kole. Krátce po zápasu navíc musel Vémola přezdívaný Terminátor podstoupit operaci ramene.

Zdravotní problémy není radno podceňovat a tak se zápasník musel na čas stáhnout do ústraní. Dlouho v něm však pobývat nehodlá. Trošku jsem se odmlčel, potřeboval jsem regenerovat. Je to jako hnusný déjà vu,” napsal Vémola ve středu na svůj Instagram. 

View this post on Instagram

"Out of suffering have emerged the strongest souls; the most massive characters are seared with scars" Trošku jsem se odmlčel potřeboval jsem regenerovat … Je to jako hnusný dejavu.. Před 4 lety jsem prohrál a pár dní na to jsem se probudil na operačním sále a neměl jedinej duvod zápasit dál … Ted ty důvody mám … Narodí se mi malinká Lili, které nechci ukázat že jsem se vzdal … Mam v zádech tisíce fanoušku kteří ve mě veří motivuji mě a ženou mě v před a hlavně jsem mnohem lepší fighter než to co jsem mohl předvést v sobotu … muj letitý sen je možná pryč ale ta touha přijít si zpět pro všechno co mi sebral mě zvedá z nemocničního lůžka směr gym už dnes ???? ILL BE BACK??

A post shared by Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola) on

“Před 4 lety jsem prohrál a pár dní na to jsem se probudil na operačním sále a neměl jedinej důvod zápasit dál. Teď ty důvody mám. Narodí se mi malinká Lili, které nechci ukázat, že jsem se vzdal. Mám v zádech tisíce fanoušků, kteří ve mě věří, motivují mě a ženou mě vpřed. A hlavně jsem mnohem lepší fighter, než to co jsem mohl předvést v sobotu,” vzkázal svým fanouškům.

“Můj letitý sen je možná pryč, ale ta touha přijít si zpět pro všechno, co mi sebral, mě zvedá z nemocničního lůžka směr gym už dnes,” napsal a vzkázal všem, že se brzy vrátí. Ti nejsilnější lidé podle něj museli překonat ty největší potíže, a tak i své současné problémy vnímá jen jako výzvu.

View this post on Instagram

#ONEDAY !!! #LevBudeŽrát!!

A post shared by Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola) on

Celebrity - další články

Doporučujeme