Kate dorazila na Wimbledon společně s Williamem a rodiči. Její reakce směrem k nim vás dojme

7. července 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton a princ William (Zdroj: Profimedia)

Ve Velké Británii se koná tradiční tenisový turnaj Wimbledon. Ten každoročně navštěvují známé osobnosti i členové královské rodiny. Na jeden ze zápasů přišla i vévodkyně Kate s princem Williamem a rodiči. Informaci přinesl People.com.

Kate Middleton je velkou sportovní fanynkou a tradičně ji můžeme vidět na tenisovém svátku ve Wimbledonu. Tentokrát přišla i s princem Williamem a svými rodiči, Carole a Michael Middletonovi. Ti navštívili Wimbledon už podruhé. Všichni seděli sice v královské boxu, ale Kate byla od svých rodičů poměrně daleko. I přesto ale neváhala,  poslala jim vzdušnou pusu a zamávala jim.

Kate to velmi slušelo, i když na sobě opět měla zrecyklované šaty. Tentokrát to byly modré puntíkové šaty od návrhářky Alessandry Rich a perlové náušnice. Celá rodina Middletonových navštěvuje slavný tenisový turnaj každý rok. Na zápasy chodí i třeba Katin bratr James se svou ženou Alizee či její sestra Pippa. V roce 2019 vévodkyně dorazila na zápas i s Meghan Markle.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Larissa (@william_catherine82)

Kate má se svou rodinou skvělý vztah. V roce 2016 dokonce vévodové z Cambridge vynechali Vánoce s královskou rodinou, aby se Kate mohla rodiči a sourozenci zúčastnit sváteční bohoslužby poblíž jejich domova. Katin bratr James se zase v minulosti svěřil, že mu rodina byla poblíž, když bojoval s depresemi.


Celebrity - další články

Doporučujeme