Kate Moss dala na odiv svou bradavku. V odvážných šatech ukázala víc, než měla v plánu

12. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Kate Moss. (Zdroj: Profimedia)

Modelka Kate Moss nemá s odhalováním problém. Klidně si do prestižního britského podniku oblékla šaty, které byly tak průsvitné, že jí vykouknuté ňadro z výstřihu při odchodu nijak nerozhodilo a klidně nechala fotografy, aby si odhalenou bradavku dostatečně nafotili. Informuje o tom Blesk.cz.

Ach, ty neposedné výstřihy, bradavky a jejich lhostejné majitelky. Slavná rebelka, modelka Kate Moss si na sebe vzala do Annabel’s And Loulou’s Members Club v Londýně tak průsvitné a odvážné šaty, že i tak bylo vidět její spodní prádlo. Tedy jen spodní část, na horní polovině těla žádné prádlo neměla.

A tak není divu, že neposedný a odvážný dekolt sahající skoro až k pupíku, neuhlídala a předvedla tak bradavku na svém sice malém, ale hezky tvarovaném prsu. Vzhledem k prestižnosti podniku, ze kterého Kate zavěšená do své kamarádky vycházela, není divu, že před jeho vchodem číhají paparazzi se svými fotoaparáty. Odhalenou bradavku tak nemohli nechat bez povšimnutí.

Rebelka Kate si s tím hlavu nedělala a klidně nechala nechtěně odhalenou část těla koukat. Přece jenom s odhalováním problém nemá. Jako správná exhibicionistka ráda chodila na veřejnosti v odvážných modelech a v mnoha reklamních kampaních pózuje jen tak, jak ji Pán Bůh stvořil.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency)

Celebrity - další články

Doporučujeme