Kate přemluvila Williama k recyklaci šatníku. Vévodové z Cambridge byli opět středem pozornosti

19. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

William a Kate (Zdroj: ČTK)

To, že je vévodkyně Kate Middleton známá tím, že ráda recykluje svoje oblečení, není žádným překvapením. Tentokrát se k tomuto kroku rozhodl i princ William. Na nedělním historicky prvním udílení cen Earthshot jim to neskutečně slušelo.

Vévodové z Cambridge se v poslední době snaží zastínit všechny celebrity. Na premiéře filmu Není čas zemřít byli středem pozornosti a na udělení cen Earthshot tomu nebylo jinak. Cenu za přínos k ochraně životního prostředí uděluje přímo Královská nadace, Kate i William recyklovali své outfity.

Vévodkyně vynesla šaty z dílny od Alexandra McQueena, které na sobě měla už před deseti lety na udílení cen BAFTA v Los Angeles. Kate je proslulá tím, že své modely vynáší poměrně opakovaně. Za to jí zbožňují jak kritici, tak fanoušci. Ani tentokrát to nebylo na škodu a vévodkyně byla opět nádherná.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Její manžel zalovil v šatníku ještě hlouběji. Oblékl na sebe dvacet let staré kalhoty, které doplnil tmavě zeleným sametovým sakem. To měl na sobě už v roce 2019 na charitativním gala organizace Centrepoint, která v Británii pomáhá lidem bez domova.

To ostatně dokazuje dvě věci. Za prvé, princ nemá problém s recyklací svého šatníku, i když je to člověk, který je neustále sledovaný, stejně jako jeho manželka. A za druhé, už dvacet let si drží stejnou figuru. To mu mnoho z nás může jen závidět.

View this post on Instagram

A post shared by The Earthshot Prize (@earthshotprize)

Celebrity - další články

Doporučujeme