Kateřina Brožová potřebuje lásku. Po tajemném milenci lovila dalšího mezi Italy

11. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Kateřina Brožová (Foto zdroj: Profimedia)

Půvabná herečka Kateřina Brožová je singl. Jeden tajemný muž v jejím životě prý byl, ale nedopadlo to. Dlouho tak ale setrvat nechce. Vyrazila proto na italskou ambasádu ulovit krásného muže. Blesku se svěřila, že potřebuje lásku.

Krásná Kateřina chodila tři roky s Jaromírem Soukupem. Ten je však od léta s modelkou Agátou Hanychovou a čeká s ní dítě. Kateřina si sice pak našla nového muže, s ním ale vztah dlouho nevydržel. O koho šlo, nechtěla herečka prozradit.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Brozova (@brozovakaterina)

“Někdo v mém životě byl, ale už není. Momentálně jsem single, ale doufám, že ne na dlouho,” říká Kateřina. Rozhodně ale nehodlá slevit ze svých nároků a k sobě si hledá fešáka. Potřebuji lásku a ráda jsem v mužské společnosti. I proto jsem ostatně tady na akci italské ambasády, kde je hodně hezkých mužů,” prozradila Blesku.

Když hrála Kateřina Elišku Pomořanskou v představení Noc na Karlštejně, přidala na svůj instagram fotku s Jiří Lobkowitzem. Následně ji ale smazala. Byl snad tím tajemným mužem on? Každopádně herečce přejeme, ať lásku brzy najde.


Celebrity - další články

Doporučujeme