Kateřina Brožová: Smrt Dana Nekonečného mě dostala. Na Dana Ťoka se nezlobím

17. dubna 2019·Celebrity·Karolína Stránská

Středečním Hostem Frekvence 1 byla tentokrát herečka Kateřina Brožová. Jak reagovala na smrt Dana Nekonečného? Kdo jí vrátil ukradenou peněženku?

Herečka a moderátorka si nedávno zažila nepříjemnou ztrátu osobních dokladů. Jak ale uvedla v rozhovoru, jsou mezi námi stále dobří lidé. “Stokrát jsem prohledala auto a došlo mi, že jsem ji nechala v knihkupectví. V tu chvíli jsem objevila vzkaz v telefonu od policie. Nějaký anděl našel peněženku přímo u auta a rovnou ji odnesl na policii. To bylo něco, co mě dodalo energii na hodně dlouho, tomu člověku velmi děkuji. Byl to Vietnamec. Nepotkali jsme se, ale psali jsme si.”

Kateřina Brožová má na ztrátu dokladů štěstí. Před 3 lety jí vykradli v Plzni auto, ze kterého ji vzali peněženku se vším. “Nemohla jsem potom najít ani svůj rodný list, ale naštěstí se ukázalo, že ho měl můj bývalý manžel několik let schovaný v trezoru, za což jsem mu vděčná,” uvedla herečka.

Dan Nekonečný byl vždycky mimozemšťan

“Dan se mnou chodil do ročníku skoro dva roky na divadelní fakultu. Měla jsem ho moc ráda. On to, co měl v sobě na divadelní fakultě, rozvinul do dokonalosti. Už tehdy byl takovým zvláštním mimozemšťanem, což mu bylo tehdy na škole trochu vyčítáno. Myslím, že tím byl skvěle ojedinělý. Je to velká škoda,” vyjádřila se k úmrtí českého zpěváka.

“Čím je člověk starší a lidé kolem něj odcházejí, člověk začne víc přemýšlet, jaký vedete každodenní život a jak moc se stresujete na D1,” dodala.

Nezlobím se na Ťoka

Dále se vyjádřila i k současné dopravní situaci na českých dálnicích. Vzhledem ke svému bydlišti nemá na výběr a po D1 cestovat musí. Na zkouškách se moc netolerují pozdní příchody, herečka dodává, že se dostává do těžkých situací, které nemá jak řešit. “Já se hrozně zlobím. Nebudu se zlobit na pana Ťoka, na toho se zlobí všichni, ale zlobím se obecně na situaci, ve které žijeme. Je to bezvýchodná situace. Pamatuji doby, kdy jste v pohodě byli za 15-20 minut v Praze v centru. Nebyly žádné uzávěrky a nebylo tolik aut. Zlobím se, že jsme se stali tranzitní zemí.”

Poslechněte si CELÝ ROZHOVOR.

Celebrity - další články

Doporučujeme