Kateřina Kaira Hrachovcová se změny nebojí. Se svými účesy ráda experimentuje

11. října 2022·Celebrity·Redakce

Kateřina Kaira Hrachovcová (Foto se souhlasem Kateřiny Hrachovcové)

Sexy herečka a tatérka Kateřina Hrachovcová, která si říká Kaira, už za svůj život vyzkoušela spousty různých účesů. A jak se zdá, všechny jí sluší. Změn se teda rozhodně nebojí. Naposledy se přetransformovala ze sexy dlouhovlasé blondýny na drsnější rozvernou brunetku. Novým účesem se pochlubila na instagramu.

Jsou lidi, kteří zkrátka nemají odvahu na to, vyzkoušet něco nového, co se týče jejich vzhledu. Mají už své odzkoušené a nedokážou si představit, že by riskovali, že by mohli šlápnout vedle. Zkrátka jsou spokojení s tím, že vypadají celý život stejně. K takovým lidem rozhodně nepatří Kateřina Hrachovcová, která je úspěšná herečka, stejně tak jako umělkyně s tetovacím strojkem v ruce.

Kaira, jak si nechává říkat, nemá se změnami účesu problém, a tak se ze sexy blondýnky s dlouhými vlasy jako princezna stala drsnější dračice s kratšími a tmavšími sexy rozcuchanými vlásky a rovně střiženou ofinkou. A opět sklízí pod příspěvkem samou chválu. Není divu, nový účes jí opět strašně sluší.

View this post on Instagram

A post shared by Kaira • Kateřina Hrachovcova (@kaira.katerina)

Když se Kateřina dostala do povědomí lidí díky seriálu Život na zámku, ve kterém hrála jednu z hlavních rolí, měla přirozeně hnědé vlasy. Postupem času se měnila jak chameleon a jednu dobu dokonce zaexperimentovala a nechala si na hlavě vytvořit dredy, které jí taky velice slušely a povznesly její image zase úplně jiným směrem. Čím nás Kaira překvapí dál?


Celebrity - další články

Doporučujeme