Každá by jí mohla závidět. Jiřina Bohdalová prošla náručí mnoha mužů

21. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Jiřina Bohdalová. (Zdroj: Profimedia)

Kam vkročí, tam je jí plno a je automaticky hvězdou a středem pozornosti. A každý muž se může přetrhnout, aby ji obejmul a políbil. Herečka Jiřina Bohdalová má tolik energie a elánu, že by jí to mohl kdekdo závidět. Na tradičním golfovém turnaji na Karlštejně šla z náruče do náruče. Informoval o tom deník Blesk.

Herečka Jiřina Bohdalová miluje společnost mladých lidí, především mužů, protože jí prý dodávají energii. Ona jim to zase vrací svým humorem a kouzlem osobnosti. Není tedy divu, že mnoho účastníků golfového turnaje se přišlo s Bohdalkou pozdravit a obejmout. A tak šla herečka z náruče jednoho fešáka do náruče dalšího. Nejdéle v jejím náručí spočinul mladý David Pastrňák.

Zahanbit se ale nenechali ani Martin Dejdar, Sagvan Tofi, Antonín Panenka nebo Ladislav Vízek. Není tedy divu, že když jí Dejdar předával výhru – jízdu historickou tramvají po Praze, měla okamžitě jasno, koho na jízdu vezme. “Tak já zvu celý stůl, chci s sebou celou posádku,” smála se Bohdalová. Ta se bavila celé odpoledne i přes tropické vedro, které by mohlo kdekoho unavit. Jiřina je však nezmar a společnost a zábavu si velmi užívala.

Po skončení turnaje Golf s nadějí se dražily dvě fotografie namalované na skle – Jiřiny Bohdalové a Karlose Vémoly, který byl rovněž přítomen. “To je nespravedlivé, Karlos na fotce vypadá líp,” posteskla si legendární umělkyně. Ale nakonec se hereččina fotka vydražila za 33 tisíc, Karlosova za 11 tisíc korun a celková částka, která poputuje na nadační fond Fonte Vitae, je 368 000 korun. 

View this post on Instagram

A post shared by Martin Dejdar (@martin.dejdar)


Celebrity - další články

Doporučujeme