Klára Issová se (na rozdíl od jiných) stará o svou zahrádku. Ukázala, jaké krásy skýtá

31. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Klára Issová (Foto zdroj: Instagram Kláry Issové – se souhlasem Kláry)

Když herečka Klára Issová nepracuje, pracuje na zahradě. Ale není práce jako práce. Ačkoliv přiznává, že je to dřina a musí se smířit s tím, že to nikdy nebude hotové a perfektní, práci na své zahrádce si užívá. Získala jí od své bývalé profesorky dramaťáku před čtyřmi lety a od té doby je to její druhý domov. Svou oázou se pochlubila na instagramu.

Někdo odpočívá na gauči u televize, někdo si nejlépe odfrkne při práci na zahrádce. A každý vášnivý zahrádkář moc dobře ví, jak dokáže být na svůj soukromý ráj pyšný. A přesně taková správná zahradnice je i herečka Klára Issová.

Na svém instagramu zveřejnila sérii fotek, na kterých svým sledujícím ukázala, jaké krásné kytičky a úroda jí dělají radost. A jde to vidět. Herečce to ve slaměném klobouku a se spokojeným úsměvem na tváři moc sluší. Pod příspěvek napsala shrnutí svých čtyř let se zahradou “Uf i jé!”

View this post on Instagram

A post shared by Klára Issová (@klaraissova)

Na fotkách ukázala nejrůznější krásné kytičky, bylinky, borůvky, rajčata, cukety a meruňky. Těch má patrně hodně protože jako poslední fotku přidala meruňkové bublaniny a spoustu zavařenin. “Každou volnou chvíli pracuju… Není to protimluv? No, to je prostě zahrada… A tak se držím toho, že práce šlechtí a že té přírodě něco vracím…Tak práci zdar,” říká herečka.

Celebrity - další články

Doporučujeme