Klidně by mohla dělat profesionální gymnastku! Yvetta Blanarovičová dokáže v 57 letech zázraky

25. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Yvetta Blanarovičová (Foto: ČTK)

Yvetta Blanarovičová sice za tři roky oslaví šedesáté narozeniny, na její postavě to ale vůbec není znát. Zpěvačka přiznala, že si ji udržuje pravidelným cvičením, zamilovala se hlavně do jógy. I díky ní má neskutečně pružné a ohebné tělo.

Jako každé léto ani letos nechybí Yvetta Blanarovičová na soustředění své akademie. I tentokrát ukázala, že její tělo je v perfektní kondici. “Dříve jsem závodně plavala, cvičím jógu, a protože mi už není dvacet, třicet, ani čtyřicet a bohužel už ani padesát, začala jsem spolupracovat s jedním kosmetickým salónem. Také pravidelně docházím do sportovního centra, kde skoro denně trénuji,” netají se zpěvačka.

View this post on Instagram

A post shared by Yvetta Blanarovičová official (@yvettablanarovicova)

Ta se svými svěřenci z akademii La Sophia vyrazila na soustřední do Benešova. Sice se zde věnuje zpívání a hraní, ale i sportování. Yvetta na krátkém videu, která sdílela na svých sociálních sítích, ukázala, že s klidem zvládne tzv. provaz a celým trupem se položila na podlahu.

“Posiluji, cvičím jógu a dělám do toho i jiné věci. Využívám vše, co mi sportovní centrum nabízí,” prozradila své metody zpěvačka, jak dosáhnout mladistvého vzhledu. Tři roky před šedesátkou tak dokazuje, že věk je opravdu jen číslo.

View this post on Instagram

A post shared by Yvetta Blanarovičová official (@yvettablanarovicova)

Celebrity - další články

Doporučujeme