Konec jedné lásky. Petra Kvitová se rozešla s hokejistou Meindlem!

16. května 2016·Celebrity·Redakce

Pamatujete? Loni v listopadu kývla Petra (26) na žádost o ruku. Ale po půl roce je všechno jinak. Láska vyprchala a Petra je zase volná!

Na začátku května 2016 už Petra v Madridu na kurtech hrála bez prstýnku. Petra potvrdila, že dohady o tom, že ze zásnub sešlo, se zakládají na pravdě.  Prostřednictvím mluvčího Karla Tejkala Petra potvrdila, že se s hokejistou Radkem rozešli. Prstýnek dokonce Radkovi vrátila.

Petra s Radkem spolu dokonce už bydleli!

Petra zažila půlrok změn. V lednu se také rozešla po více než sedmi letech s trenérem Davidem Kotyzou. Teď ji trénuje František Čermák.

Lásky Petry Kvitové

Adam Pavlásek 

Byli spolu 2 roky. S téměř o 5 let mladším kamarádem z dětství začali chodit na jaře 2011. Adamovi bylo 16! Rozešli se na jaře 2013. Přestali si prý rozumět.

Radek Štěpánek

Byli spolu 1 rok. Vztah začal na jaře 2013. Petra byla po vztahu s Adamem volná a Radek se rozváděl s Vaidišovou. Po roce přišel konec. Prý kvůli častému odloučení.

Radek Meindl

Byli spolu skoro 2 roky. Začali randit v létě 2014. Po roce a půl ji Radek požádal o ruku. Jenže ta věčná odloučení….

 

Teď má Petra zase víc času na tenis. Třeba se brzy vrátí do TOP 10! Odtud vypadla po dlouhých 5 letech. Petra byla v nejlepší desítce od 9. května 2011. Nově je na pozici 12. 

 

FOTO: To je kočka! Tenistka Petra Kvitová jen v plavkách v Dubaji

Bob a Bobák rozebírají: Tak má ten Štěpánek frajerku nebo je Nicol single?

Celebrity - další články

Doporučujeme