Konec Leonarda DiCapria nebo Brada Pitta. Seznamte se s novými mladými idoly

5. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Asa Buttefield a Ansel Elgort (Zdroj: Profimedia)

Leonardo a Brad Pitt si mohou pomalu balit kufry. Do srdcí fanynek vstupuje čtveřice nových idolů, kteří si pozornost získali díky seriálům či filmům. Co říkáte na Ansela Elgorta nebo Asu Butterfielda? Frekvence 1 vám představuje muže, které byste rozhodně měli znát.

Joe Kerry

Americký herec Joe Kerry je oblíbený hlavně u mladšího publika, které si získal hlavně díky seriálu Strange Things. V něm se objevil jako Steve a v každé další sérií dostával větší a větší prostor. V té poslední ho dokonce půlku dílu nechali pobíhat bez košile, což fanynkám rozhodně nevadilo. Za svůj výkon dokonce získal ocenění Screen Actors Guild Awards v kategorii Mimořádný výkon v dramatickém seriálu. Fanynky ale mají bohužel smůlu. Joe je šťastný s herečkou Maikou Monroe.

Ansel Elgort

Ansel Elgort rozhodně není žádným nováčkem v hereckém světě. Za sebou má filmy jako Hvězdy nám nepřály, Hunger Games, Divergence nebo Baby Driver, za který dokonce získal nominaci na Zlatý Glóbus. Herec nedávno ukončil vztah s tanečnicí Violettou Komyshan. Následně se na instagramu pochlubil, že dovolenou tráví v Itáii s herečkou Shailene Woodley, se kterou si zahrál ve filmech jako Hvězdy nám nepřály nebo Divergence. Otázkou je, zda je to na přátelské bázi či si k sobě herci po letech našli cestu.

Asa Butterfield

Britský krasavec Asa Butterfield se ve světě filmu a divadla pohybuje odmala. Už jako dítě exceloval ve filmech Chlapec v pruhovaném pyžamu, Kouzelná chůva a velký třesk nebo Hugo a jeho velký objev. Nicméně větší povědomí o své osobě získal až díky seriálu Sexuální výchova, kde hraje nesebevědomého Otise, který začne spolužákům radit se sexem. V reálném životě je ale sám.

Evan Peters

Králem divnorolí je rozhodně Evan Peters. Americký herec je velmi talentovaný, a tak se většinou zhostí velmi náročných jedinců. To ostatně dokázal v seriálovém hitu streamovací společnosti Netflix, kde si zahrál kanibala Dahmera. A pozor dámy, u herce máte šanci. Po tříletém vztahu s herečkou Emmou Roberts, se kterou byl zasnoubený, je oblíbený herec opět sám.

Podívejte se na čtveřici mladých idolů. 


Celebrity - další články

Doporučujeme