Konec spekulacím! Hana Gregorová stále září štěstím po boku svého mladíka

14. října 2022·Celebrity·Redakce

Hana Gregorová, Ondřej Koptík. (Foto: Profimedia)

Hana Gregorová vyrazila nedávno na premiéru filmu po boku svého partnera Ondřeje Koptíka. Ukončila tak spekulace, které v poslední době tvrdily, že Hana a Ondřej už netvoří pár. Jak se ukázalo, herečka je se svým zajíčkem stále šťastná. Informoval o tom portál Super.cz.

Herečka, která s Ondřejem stále tvoří pár, si teď užívá především v zahraničí, konkrétně v Maďarsku. “Mám v Rajce malý domeček, který jsem si pořídila asi před osmi lety, jelikož jsem tam hodně točila,” prozradila Gregorová Super.cz. Přesto, že je po boku svého partnera velice šťastná, stále přiznává, že jí schází její bývalý muž Radoslav Brzobohatý. “Je mi smutno bez Radka, a toho nenajdu tady ani tam,” poznamenala.

Hana nedávno v rozhovoru pro Idnes prozradila, že přes to všechno neustále myslí na svého zesnulého manžela Radka. Často prý přemýšlí, co by v jaké situaci asi řekl. “Vždycky si říkám, jak by okomentoval tohle a tamto. Často, často, často,” řekla.

S Ondřejem jsou spolu ale už 5 let, a ačkoliv se mohlo zprvu zdát, že mladý zajda bude jen jakýmsi flastrem a rozptýlením pro opuštěnou vdovu, začínají patřit ke stabilním párům showbyznysu. Nakonec proč ne. Láska kvete v každém věku a zároveň platí, že věk je jenom číslo a věkový rozdíl nehraje v lásce žádnou roli.


Celebrity - další články

Doporučujeme