Konec velké lásky. Natálie Grossová přiznala po dvou letech rozchod s přítelem

27. června 2022·Celebrity·Redakce

Natálie Grossová (Zdroj: Profimedia)

Dva roky byla zamilovaná do operního pěvce Daniela Matouška. Nyní zpěvačka a herečka Natálie Grossová potvrdila, že je opět sama. Co se stalo a proč je velká láska u konce? Kráska to prozradila webu Super.cz.

Dcera politika Stanislava Grosse (†45) se s operním pěvcem Danielem Matouškem dala dohromady před dvěma lety, v roce 2020. Dohromady je svedlo zkoušení muzikálu Fantom opery. Pár vypadal velmi spokojeně a usměvavě, ale všechno je dnes už jinak.

View this post on Instagram

A post shared by Denisa Grossová (@denisagrossova)

„Řekli jsme si, že to neklape a šli od sebe. Nic dramatického se nekonalo,“ prozradila krásná herečka a zpěvačka. Rozchod jí ale podle všeho moc netrápí. Na vážná vztahy má ve svých devatenácti letech ještě dost času a léto je ideální k navazování letních lásek a případných románků.

Navíc Natálka jde z role do role a může se teď soustředit jen a jen na práci. Ta jí čeká v Divadle Broadway, kde zkouší muzikál Okno mé lásky. Než se ale naplno vrhne do zkoušení, ještě si užije dovolenou v Itálii, kam odjela se svou maminkou a sestrou Denisou. Holky jsou teď obě single, navíc obě jsou krásné, takže je jisté, že muži na nich teď budou moci oči nechat.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme