Konečně je doma. Ornella Koktová se po několika dnech mohla vrátit za svou rodinou

12. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Foto: se souhlasem Ornella Koktová

Ornella Koktová má za sebou třetí porod, ale místo toho, aby si užívala pocity novopečené maminky, strávila několik dní v nemocnici. Nyní se konečně už vrátila za dětmi a manželem Josefem Koktou, stále ale není stoprocentně v pohodě.

Konečně doma,” napsala trojnásobná máma Ornella Koktová ke své fotce na Instagramu. Sice je podle svých slov vyčerpaná a rozřezaná, ale konečně se mohla vrátit domů k manželi Josefu Koktovi, synům Quentinovi a Sven a hlavně malé Lilianne. Na snímku je zachycená, jak leží s dcerkou v objetí a její synové jsou blízko u ní. Nejde ale přehlédnout její tmavé kruhy pod očima, které ukazují, že si za poslední týdny užila své.

View this post on Instagram

A post shared by Ornella Koktova (@ornellakoktova)

A s ní i manžel Pepa, který se musel celou tu dobu o děti starat a navíc trnul hrůzou, co vlastně jeho manželce je. “Báli jsme se, jestli to není rakovina,” svěřil se Kokta pro Extra.cz. Nezbývá než doufat, že to nejhorší má Ornella a její rodina za sebou a teď si budou moci užívat společných chvilek. “Jsem slabá, ještě rozřezaná na kousíčky, bolavá. Ale hlavně, že jsem doma,” uzavřela Ornella. Po třetím císařském řezu měla vážný nález ve střevech, proto musela být akutně hospitalizována.

Celebrity - další články

Doporučujeme