Konečně promluvil. Jiří Korn vysvětlil, proč nečekaně zrušil svou velkolepou show

7. září 2022·Celebrity·Redakce

Jiří Korn. (Foto: Profimedia)

Není to tak dávno, co Jiří Korn šokoval fanoušky tím, že na poslední chvíli zrušil svůj koncert v pražské O2 aréně. Očekávaný koncert byl několikrát odkládaný, a pak jej zpěvák zničehonic zrušil. Deník Blesk nyní vysvětluje, proč se tak zpěvák rozhodl.

Koncert k 70. narozeninám Jiřího Korna měl být opravdu velkolepý. Když jej interpret hitů Miss Moskva, Žal se odkládá či Ještě tě mám plnou náruč zrušil, nikdo netušil, proč se tak stalo. Nyní zpěvák konečně udal svoje důvody. Show zrušil kvůli „zvyšujícím se nejistotám z plánovaného uskutečnění“. Není totiž jasné, jak to bude na podzim vypadat s koronavirovými opatřeními. Pořadatel také nemůže garantovat realizaci koncertu ve stejné podobě, ve které byl plánovaný původně v roce 2019.

O2 arénu se Kornovi podařilo vyprodat do posledního místečka, a proto se fanoušci začali obávat o jeho zdraví. Vypadá to, že zdravotní důvody příčinou zrušení nebyly. Zpěvák ve svém věku 73 let dává koncerty levou zadní. „Netušil jsem, jestli to zvládnu, ale nakonec koncert proběhl a ani mi nepřišel vysilující. Byl to i adrenalin, to mě drželo a já si koncert užil. A pak, pracovat s mladými lidmi nabije každého,“ tvrdí zpěvák, který je ale i tanečníkem a fyzičku má perfektní.

S odstupem času ale přiznává, že by to bylo velmi náročné. „Dneska už vím, co zvládnu a co ne, mám hranice, o kterých vím,“ uvedl na akci pro seniory v Sedlčanech. A to mnohé vysvětluje. Korn je velkým perfekcionalistou a raději tak nepředvede žádnou show, než aby nebyla do detailu připravená a on šel před publikum s polovičatým vystoupením.

Naštěstí se fanoušci nemusí bát toho, že by koncertování pověsil na hřebík úplně. Chystám šňůru koncertů, které by měly být postavené na pohybu a na tanci s taneční skupinou. Bude to vzpomínkový přehled repertoáru, který jsem dělal. Chtěli bychom vystupovat v daleko menších prostorách, než je O2 arena. Chci být lidem blíž,“ říká. Tak uvidíme, co si pro nás připraví.

Celebrity - další články

Doporučujeme