Konečně se na něj usmálo štěstí. Herec Jiří Mádl přiznal, že už není sám. Partnerkou mu je tahle kráska

13. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Jiří Mádl a Tereza Ramba (Foto: ČTK)

Herec Jiří Mádl je na své soukromí velmi háklivý a pečlivě si ho střeží. Nyní ale potvrdil, že už není sám. Na afterparty po premiéře filmu Deníček moderního fotra ukázal novou přítelkyni. Jeho vyvolenou je kráska, která dokonce chodila s jeho kamarádem Vojtou Kotkem.

Na premiéře filmu Deníček moderního fotra se děly věci. Jiří Mádl předvedl se svou novou partnerkou divokou líbačku a pro Blesk přiznal, že už není sám. “Je to tak, mám přítelkyni. Jak dlouho, to se těžko říká, když byla pandemie,” přiznal herec, který večer strávil po boku krásné kudrnaté brunetky.

Víc o své nové lásce ale prozradit nechtěl. Podle serveru Extra.cz by se mělo jednat o Andrijanu Trpikovič. Rodačka ze srbského Bělehradu je také z branže, ale i přes své půvaby není herečkou. Věnuje se scénografii a kostýmům. Kráska ale není v šoubyznysu žádnou neznámou. Před Mádlem vystřídala už několik partnerů, dokonce prý randila s hercovým kamarádem a parťákem Vojtou Kotkem.

View this post on Instagram

A post shared by klaranademlynskaofficial (@klaranademlynskaofficial)

S ním chodila v roce 2008 a nahradila v jeho životě Terezu Voříškovou, se kterou Vojta chodil před ní. Tereza zase v jednu dobu chodila s Mádlem, kteří se potkali na natáčení pohádky Peklo s princeznou. Po letech je všechno jinak. Z Terezy Voříškové je Ramba, čeká druhého potomka a se svými expartnery nemá problém se při práci vídat. S Vojtou natočila film Vlastníci, s Jiřím nyní uvedli do kin snímek Deníček moderního fotra.

Dalším bývalým partnerem Adrijany je herec Stanislav Majer, se kterým vztah několikrát slepovali. Nakonec jim to ale stejně nevyšlo, což může dělat radost právě Jirkovi. Ten získal krásnou dívku pro sebe.


Celebrity - další články

Doporučujeme