Konečně se ozvala! Hana Zagorová natočila vzkaz fanouškům a těší se na nový projekt

5. května 2022·Celebrity·Barbora Turková

Hana Zagorová. (Foto: Profimedia)

Už nějakou dobu se fanoušci strachovali o svou oblíbenou zpěvačku Hanku Zagorovou. Ta se nyní konečně ozvala a všichni si tak zhluboka oddechli. Zpěvačka poslala do Divadla Kalich video, ve kterém se vyjadřuje k novému projektu. Informaci uvedl Blesk.cz.

Ještě nemá dost síly, aby přišla osobně, ale fanoušci jsou rádi za každý náznak, že je na tom jejich oblíbená zpěvačka zdravotně lépe. „Těší mě, že znovu ožívá Biograf láska. Chci popřát celému týmu, aby se práce dařila a splnila očekávání,“říká na videu pohublá zpěvačka.

Následky nemoci i zranění jsou na Hance Zagorové stále patrné. Dvakrát týdně dochází do nemocnice na transfúze. Ale její hlas už je na tom lépe. Muzikál sice nebyl Hančiným největším snem, ale během let jí ke schválení přišly hned tři scénáře. „Představte si, dva z nich se jmenují Biograf láska. Takže nějaký význam to asi má a já vlastně beru, a to jsem vždy hlásala, každou písničku jako uzavřené divadelní představení, tak jsem si říkala: A proč ne…“ svěřila se.

Scénář napsala Uljana Donátová, režie a choreografie se ujal Jan Kříž. Hanka nám dává velkou tvůrčí svobodu, sama dobře ví, jak moc je pro každého umělce důležitá. Scénář muzikálu samozřejmě zná, četla ho, diskutovali jsme s ní nad ním a dál už nás nechává pracovat. Nicméně moc si vážím toho, že celý projekt zaštiťuje a že s námi u něj stále je,” řekl Kříž.

V hlavních rolí se objeví Míša Tomešová, Marie Křížová, Milan Peroutka nebo Boris Slezáček. „Biograf láska vznikl v období, kdy Jiří Zmožek měl z nebe úžasnou invenci a psal mi jeden větší šlágr než druhý. Biograf láska k nim patří. Moc se na muzikál těším,” svěřila se Zagorová.


Celebrity - další články

Doporučujeme