Kontroverzní kráska už nevypadá jako kostlivec. Skandálů má ale pořád na kontě dost

31. března 2022·Celebrity·Redakce

Lady Victoria Hervey (Zdroj: Profimedia)

Ještě donedávna vypadala Lady Victoria Hervey jako chodící kostra, která už měsíce nejedla. Sice to pořád není nejlepší, ale když se nyní svlékla v Miami do plavek, ukázala, že sice nemá ani gramu tuku, ale aspoň vypadá zdravěji. Informaci uvedl Blesk.

Lady Victoria Hervey oslaví za pět let padesáté narozeniny, ale její věk by jí tipl jen opravdu málokdo. Kontroverzní Britka s modrou krví se v mládí procházela po mole pro ty nejprestižnější značky. Modeling už pověstná pařmenka a prominentka pověsila na hřebík, ale figuru bez tuku si udržuje dodnes.

Už několikrát ale vypadala jako kostlivec a vyvolala obavy ostatních o to, zda je zdravá. Nyní to ale vypadá, že má konečně postavu, se kterou je spokojená ona i okolí. Victoria je dcerou šestého markýze z Bristolu Victora Herveyho a jeho třetí manželky Yvonne Marie Sutton. Jmění rodiny v minulosti činilo až dvě miliardy korun, ale pak obchodník zbankrotoval a kvůli loupeži šperků šel do vězení. Rodina se přestěhoval do Monaka. Když bylo dívce osm let, její otec zemřel.

Mezitím její nevlastní bratr John Hervey utratil své dědictví ve výši více než 1 miliardy korun za drogy a luxusní život. V roce 1999 John zemřel, podobný osud potkal i dalšího z Victoriiných nevlastních bratrů. Lord Nicholas Hervye zemřel o rok dříve ve věku 36 let po boji s depresí.

Nevinná není ani Victoria, která v minulosti randila s princem Andrew a mezi její přátele patřili i nechvalně proslulí Jeffrey Epstein (†66) a Ghislaine Maxwell. Victoria později tvrdila, že jí Maxwell používala jako návnadu, aby se dostala k nezletilým dívkám. Kontroverzní je blondýnka i na sociálních sítích. Minulý týden třeba ukrajinského prezidenta Zelenského označila za klauna a na Putinovu adresu naopak sdílela slova podpory.


Celebrity - další články

Doporučujeme