Krainová vzpomíná na drsný konkurz Kamaráda do deště. Umíš vůbec hrát? Vrčel na ni režisér

18. října 2022·Celebrity·Redakce

Simona Krainová, Lukáš Vaculík, Sagvan Tofi, Kamarád do deště II (Foto zdroj: Instagram Simony Krainové – se souhlasem Simony)

Je tomu už 30 let, co modelka Simona Krainová prorazila jako příležitostná herečka v pokračování úspěšného trháku Kamarád do deště. Při této příležitosti na svém instagramu zavzpomínala na to, jak byla pozvaná na konkurz, jak byla před režisérem nervózní a jak si pamatuje moment, kdy nadobro přestala být jen nějaká Simona Krainová.

Tehdy ještě tmavovlasá Simona Krainová byla pracovně v Bruselu jako modelka, když jí přišel fax, že se líbí režisérovi Jaroslavu Soukupovi a musí ji hned vidět. Šlo o hlavní roli v pokračování úspěšného filmu Kamarád do deště. “Podlomily se mi nohy. Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi? Proboha! Žrala jsem je – a nebyla jsem jediná. Nahrnula se mi krev do obličeje, bušilo mi srdce jako zvon, nemohla jsem popadnout dech a myšlenky utíkaly zpět do Prahy. Tu roli sakra musím mít,” vzpomíná Krainová na své pocity.

View this post on Instagram

A post shared by simonakrainova (@simonakrainova)

Když po návratu do Prahy otevřela dveře na konkurz, seděla tam spousta modelek, které čekaly na stejnou příležitost jako ona. “Zase jsem slyšela ten tlukot srdce, nervozita, sucho v ústech. Teď to nemůžu vzdát. To dám! Musím to dát! Pak vyšel Lukáš. Pohled do jeho blankytných očí mi vůbec nepřidal na klidu,” pokračuje modelka ve vyprávění z momentu, který jí očividně utkvěl živě v paměti, přestože už je to 30 let. Sagvan Tofi jí řekl, že je krásná jako nikdo, a že to musí uhrát.“Tak se sakra soustřeď!” řekl.

Když byla povolaná k režisérovi, byla čím dál víc nervózní a nikdy na tento moment nezapomene. “Nemáme moc času, víte, tenhle film se točí za soukromý prachy, panenko, buď budeš fakt dobrá, nebo jdeš domů. Umíš vůbec hrát? Musí to být přesvědčivý a nejlépe na první klapku,” vrčel na ni unavený režisér. Ona mu však ukázala, že hrát umí a domů rozhodně nejde. Ve filmu Kamarád do deště II – Příběh z Brooklynu zazářila.


Celebrity - další články

Doporučujeme