Královna těhotenské módy. Jak je možné, že Rihanna udává trendy i v pokročilém těhotenství?

29. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Rihanna (Zdroj: Profimedia)

Zpěvačka Rihanna už brzy porodí svého prvního potomka. Nicméně kráska vypadá i v pokročilém těhotenství jakoby nic a dále nosí odvážné a sexy modely. Jak to dělá, že to v jejím podání vypadá tak dobře? Odpověď hledá web Dama.cz.

 

Rihanna miluje módu a oblékání. Sama to potvrdila i v nedávném rozhovoru pro Vogue. „Je pro mě velká zábava se hezky vystrojit. Nehodlám se toho vzdát jen proto, že se moje tělo mění. Moje tělo právě teď tvoří něco úžasného a já se za to nebudu stydět. Toto období by mělo být slavnostní. Protože proč vlastně skrývat těhotenství?” nechala se zpěvačka slyšet. Na veřejnosti se totiž čím dál tím častěji odhaluje. A že tím ukazuje svoje těhotenské bříško? No a co?

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Před pár týdny fotila zpěvačka se světoznámou fotografkou Annie Lebovitz pro magazín Vogue. Vznikla série fotek, na kterých Rihanna všude odhaluje své bříško. “Doufám, že se nám podařilo předefinovat to, co se považuje za módu ,vhodnou‘ pro těhotné ženy,” přeje si kráska. Na titulní straně má oranžový obepnutý overal, ve kterém je neskutečně sexy. Svou těhotenskou/odhalenou módou vyvolala zpěvačka pozdvižení.

Někteří kritici označují její styl za neslušivý a domnívají se, že není vhodné se v takto pokročilém stádiu těhotenství ukazovat. Veřejnost ale Rihanně tleská a kvituje její odvahu. Vidí v ní sebevědomou sexy ženu, která si užívá módu i navzdory tomu, že je těhotná. Proč by se měl člověk omezovat? Rihanna zkrátka dává na obdiv to, že přivede na svět nový život a chce, aby si to s ní všichni užívali.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Těhotenství není nemoc a nekončí tím běžné radosti. Naopak. Rihanna ukazuje, že těhotenství je jen dalším milníkem v životě ženy. Proto se v posledních dnech ráda ukazuje na veřejnosti. V Paříži na sobě měla malé černé od Diora, které odhalovaly nejen její kůži, ale i spodní prádlo. Na představení nové řady její kosmetiky zase vyrazila v zeleném tílku s flitry, které více odhalovalo, než zahalovalo. Na běžné nošení si klidně vezme džíny a podprsenku či bolerko. Rihanně za její odvahu tleskáme a těšíme se na další modely

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


Celebrity - další články

Doporučujeme