Krasavec Láďa Korbel září celý v bílém. Muzikálový zpěvák by svým úsměvem mohl vzkřísit štěňátko

22. července 2022·Celebrity·Redakce

Ladislav Korbel (Instagram Ladislava Korbela – se souhlasem Ladislava)

Muzikálový zpěvák Láďa Korbel, který zazářil v pěvecké soutěži Hlas Česko Slovenska, nyní září na svém instagramu - celý v bílém. Své fanynky potěšil sérií fotek, kde je oblečený do bílého slušivého obleku, a kde hází pohledy, které nejedné dívce podlomí kolena. Ty mají ale smůlu. Láďa je podle našich informací šťastně zadaný.

Ladislav Korbel exceluje například v muzikálech Děti ráje, Tarzan nebo Čas růží. Upoutal na sebe pozornost v pěvecké soutěži Hlas Česko Slovenska, kde si ho vzal pod křídlo Josef Vojtek, který byl už dlouho před tím jeho zasloužilý muzikálový kolega. Je frontman kapely Motorband a na jeho instagramovém profilu mohou jeho sledující vidět, jak velký je to dříč.

View this post on Instagram

A post shared by Ladislav Korbel (@ladislav_korbel)

Člověk z něj má pocit, že nedělá nic jiného, než že na sobě maká v posilovně, nebo zpívá ať už s kapelou nebo na jevišti muzikálových divadel. Nyní ale potěšil vekou spoustu fanynek, když zveřejnil fotografie, na kterých mu to skutečně sluší. Zároveň se nebojí ukázat i svou komickou stránku, takže sexy pohledy a sladké úsměvy proloží vysmátým nebo bláznivým obličejem. Na jedné fotce dokonce pózuje jako těhotná žena, což je v poslední době velice populární.

Jak už se zpěvák nechal slyšet, jeho obdivovatelky mají smůlu, jelikož je šťastně zadaný. Nedávno si spolu s ní a se svým psem Malfoyem užíval na dovolené v rakouských Alpách. Tam si jako správný otužilec nenechal ujít příležitost vykoupat se v ledovém horském potoku.

Ladislav Korbel (Instagram Ladislava Korbela – se souhlasem Ladislava)


Celebrity - další články

Doporučujeme