Krásku sužoval démon. Bella Hadid přiznala problémy s alkoholem

26. ledna 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Bella Hadid (Shutterstock)

Po více než roce se jedna ze sester Hadidových, Bella, vrátila ke kampani Victoria‘s Secret a vypadá naprosto fantasticky. Kdo by to byl řekl, že měla tahle kráska problémy s alkoholem, kvůli kterým už půl roku abstinuje. Závislost ji zasahovala do práce, nikoliv však, co se týče vzhledu. S informacemi přišel Blesk.

Sláva, úspěch a krása s sebou může přinášet nejen radosti, ale také strasti. Strasti v podobě depresí a úzkostí, které po jednom drinku zmizely. A tak začal kolotoč, ve kterém se jedna z nejkrásnějších žen na světě ocitla. Bella Hadid je úspěšnou topmodelkou, která se svou sestrou Gigi tvoří okouzlující duo.

Ještě nedávno měla problémy s alkoholem. “Milovala jsem alkohol. Došlo to ale tak daleko, že jsem musela rušit akce, protože jsem se nedovedla ovládat,” svěřila se Bella, která už půl roku abstinuje. Uvědomila si totiž, že bolest a stres za to nestojí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Victoria’s Secret (@victoriassecret)

“Začalo to, když mi bylo dvacet. Jeden drink mi pomohl se uklidnit,” přiznává modelka, na jejíž kráse se její psychické problémy vůbec neprojevily. Ve valentýnské kolekci Victoria‘s Secret září a provokuje.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Celebrity - další články

Doporučujeme