Krásná dcera Heidi Klum se toho nebojí. Svou sexy postavu ukazuje v rajcovních plavečkách

21. července 2022·Celebrity·Redakce

Leni Klum (Zdroj: Profimedia)

Modelka Heidi Klum je přenádherná žena. Za rok oslaví padesáté narozeniny, ale vypadá stále fenomenálně. Ona sama se modelingu už nevěnuje, ale její dcera Leni naštěstí podědila všechny její rysy. A na instagramu nyní ukázala, že je pořádně sexy.

Člověk se klidně může za vlasy popadat, ale geny zkrátka neoklame. A v tomto případě jsme za to všichni rádi. Dcera modelky Heidi Klum Leni, je totiž naprosto přenádherná. U ní to rozhodně není na škodu. Leni je teprve osmnáct let, ale svým vzhledem vypadá o trochu starší.

View this post on Instagram

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

A možná je to i tím, že kráska se rozhodně nebojí oblékat se sexy. O svou luxusní postavičku navíc nechce ochudit ani své sledující na instagramu. Naposledy se ukázala, jak si užívá horké léto. Leží na proutěném křesle, na sobě má velmi skromné růžové plavečky a plážový klobouk. Nutno dodat, že plavky toho více odhalují, než zahalují.

Pro osmnáctiletou krásku je její postava prioritou a není se čemu divit, že je ve světě módy velmi horkým a žádaným zbožím. Na nedávné sicilské přehlídce módní značky Dolce & Gabbana se napasovala do tmavého korzetu a ukázala, že se jí jako modelce daří velmi dobře. Jen je škoda, že v tomto případě toho bylo zahaleno až moc.

View this post on Instagram

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Celebrity - další články

Doporučujeme