Krásná Kelly z Ženatý se závazky to nemá v životě lehké. Před padesátkou přiznala zákeřnou nemoc

26. listopadu 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Christina Applegate Foto: Shutterstock

Herečka Christina Applegate, kterou všichni znají především ze sitcomu z přelomu 80. a 90.let Ženatý se závazky nemá vůbec snadný život. Ve čtvrtek oslavila 50 let a letos v létě přiznala svůj nelehký boj se zákeřnými nemocemi. S informací přišel Blesk.

Krásná a hloupá puberťačka Kelly nejde v seriálu Ženatý se závazky přehlédnout. Americká herečka Christina Applegateová, která jí ztvárnila, si tak zajistila v době vysílání seriálu slávu, kterou pak už jen podpořila dalšími rolemi. Vidět jsme ji tehdy mohli například v několika epizodách seriálu Přátelé, kde skvěle zahrála Rachelinu (opět ne příliš bystrou) sestru, nebo ve filmu Letuška 1. třídy.

Její fanoušci ji milují nejen za její komediální herecký talent, ale taky za proslulý boj za práva zvířat. Zcela nahá se objevila například v kampani největší neziskové organizace PETA, která brojí proti pravým kožichům, experimentům na zvířatech a jakémukoliv dalšímu týrání.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený christina applegate (@officialchristina_applegate)

V osobním a rodinném životě se jí celkem daří. Je podruhé vdaná a se svým současným manželem Martynem LeNoblem má dceru Sadie Grace, které je dnes 10 let. O jejím zdravotním stavu se to už říct nedá. V roce 2008 herečce diagnostikovali rakovinu prsu, se kterou bojovala dlouhodobě. Následně si nechala odebrat obě prsa, a aby předešla opětovnému onemocnění, nechala si vzít i vaječníky a vejcovody. S rakovinou se tedy poprala statečně, ale po ní přišla další velká zdravotní rána.

Letos v létě herečka prostřednictvím twitteru oznámila, že trpí roztroušenou sklerózou. Doslova napsala toto: “Bylo to zvláštní, když mi ji diagnostikovali, ale podporovali mě lidé, o kterých vím, že také mají tuto nemoc. Byla to těžká cesta. Ale jak všichni víme, cesta pokračuje. Dokud ji nezablokuje nějaký kretén.”


Celebrity - další články

Doporučujeme