Krásná po mamince. Dcera Kate Moss dobývá svět modelingu, objevila se na titulce Vogue

28. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Lila Grace Moss (Zdroj: Profimedia)

Její maminka byla součástí jedné modelingové generace a ona kráčí v jejích stopách. Řeč je o Lile Grace Moss Hack, dceři supermodelky Kate Moss. Dívka se poprvé ukázala na obálce britské verze časopisu Vogue. Informaci uvedl magazín Vogue.

Od modelingu jí její maminka neustále odrazovala, ale ona se i přesto rozhodla, že se do jeho složitých vod pustí. „Lila Moss si razí svou vlastní cestu v módě,“ píše se v titulku britské verze časopisu Vogue, jehož květnovou tváří se stala dcera Kate Moss. Jde o její první focení na titulní stránku tak prestižního módního magazínu.

View this post on Instagram

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

V rozhovoru, který je součástí čísla, popisuje devatenáctiletá kráska o svém zasvěcení do světa módy. V osmi letech podle svých slov začala zpracovávat to, jak je její maminka slavná. „Tehdy jsem si uvědomila, že se o ni z nějakého důvodu zajímají paparazzi. Pak jsem šla na střední školu a všichni říkali: Ach, tvoje máma je Kate Moss,“ přiznala.

Lila začala s módou ve čtrnácti letech. Pochopení u slavné matky ale moc nenašla.Moje máma mě od modelingu vždycky odrazovala. Říkala, že pokud to chci dělat, můžu, ale nedoporučuje mi to,“ svěřila se. Nějakou dobu prý trvalo, než se před fotoaparátem začala cítit přirozeně. Vysvětluje to tím, že byla plachá a nosila rovnátka. Svou první kampaň pro Marca Jacobse nafotila v patnácti.

View this post on Instagram

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

V září loňského roku se objevila na přehlídkovém mole pro Fendi x Verscase na milánském týdnu módy i se svou matkou. Když šla po mole, všichni si všimli inzulínové pumpy, kterou měla připevněnou na levém stehni. Jde o pumpu Omnipod, kterou potřebují lidé s diabetem 1. typu pro dodávání inzulínu. Právě o cukrovce Lila v rozhovoru mluvila. V kabelce má vždy tablety cukru a zařízení na kontrolu hladiny cukru v krvi. Právě za to, že na mole měla viditelnou inzulínovou pumpu, sklidila kráska velkou pochvalu.

Celebrity - další články

Doporučujeme