Krásná Sára Sandeva potvrdila vztah s Jakubem Prachařem. Věkový rozdíl jim problém nedělá

26. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Jakub Prachař (Zdroj: ČTK)

Je to pár dní, co fotografové deníku Blesk nachytali exotickou herečku Sáru Sandevu a Jakuba Prachaře, jak se líbají a celkově k sobě mají hodně blízko. Nyní herečka prozradila, jak to s o třináct let starším hercem opravdu má.

Všechno se událo na tiskové konferenci televize Prima. Zde se Sára Sandeva a Jakub Prachař líbali v koutě, přičemž si mysleli, že je nikdo nesleduje. Opak byl pravdou a od té doby všichni vědí, že český šoubyznys má nový páreček. Právě zde se herečka Blesku svěřila, že se rozešla s fotbalistou Václavem Černým. Jakub se rozvedl v loňském roce s Agátou Hanychovou a stihl i krátký románek s modelkou Denisou Dvořákovou.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Sandeva (@sarasandeva)

Ani ona ale nebyla tou pravdou a Jakub hledal dál. A možná ji našel na natáčení nového seriálu Dvojka na zabití, kde potkal mladou herečku Sáru Sandevu. Kráska se nyní pro televizní magazín Showtime svěřila, jak to s Jakubem mají a vztah tak oficiálně potvrdila.

Mnohé nejvíce zarazil věkový rozdíl třinácti let, ale vypadá to, že ani jednomu to nevadí. “Myslím si, že věk nehraje roli. Myslím, že je to o tom, jací jste, prostě o lidech… Já jsem opravdu nad věkem nikdy moc nepřemýšlela, ale vždycky jsem se tedy kamarádila a bavila se staršími lidmi, ale nevím, čím to je. A zrovna Jakub má v sobě mladej elán, u něj to není vůbec poznat, že je starší,“ myslí si herečka, která s Jakubem už nějakou tu dobu chodí. Jak to mezi nimi bude dál, na to si budeme muset ještě počkat.


Celebrity - další články

Doporučujeme